31.1.14

ΣΥΡΙΖΑ: Αδιάβαστος για ακόμη μία φορά ο Κεδίκογλου...




 Νέα, γκεμπελικού τύπου, επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δηλώσεις στελεχών του εξαπέλυσε ο Σίμος Κεδίκογλου. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως...
«ο ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίζεται, μονίμως, ότι διαστρεβλώνονται οι απόψεις του, ενώ σήμερα, το στέλεχος του Γ. Τόλιος παρουσίασε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ περί «εξόδου από το ευρώ» ενώ αντίστοιχες θέσεις εξέφρασε και ο κ. Κοσμάς (iskra.gr)».

«Αν οι θέσεις αυτές δεν εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ισχυρίζονται οι συνεργάτες του, οφείλει άμεσα ο κ. Τσίπρας να το ξεκαθαρίσει δημοσίως και να απομακρύνει τους συνεργάτες του. Διαφορετικά, ο ΣΥΡΙΖΑ πιστοποιεί ότι με τις απειλές κατά επενδυτών και τις θέσεις τους περί χρεοκοπίας και εξόδου από το ευρώ, επιχειρεί ευθέως δολιοφθορά κατά της Ελληνικής οικονομίας...» τόνισε ο Σ. Κεδίκογλου.

H απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στο σχόλιο Κεδίκογλου:

«Για μια ακόμη φορά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εμφανίζεται αδιάβαστος. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκάθαρες θέσεις που αφορούν σε μια ευρωπαϊκή ρύθμιση για το χρέος με διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του και αποπληρωμή του υπολοίπου με ρήτρα ανάπτυξης. Αυτό θα γίνει στο πλαίσιο μιας σκληρής διαπραγμάτευσης, για την υπεράσπιση των συμφερόντων του ελληνικού λαού. Αυτά δηλαδή που δεν τολμά ούτε να ψελλίσει η ελληνική κυβέρνηση.

Καλό θα ήταν ο κ. Κεδίκογλου να ενημερώσει κάποια στιγμή τον ελληνικό λαό για τις θέσεις της κυβέρνησης σχετικά με το χρέος.»
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: