19.1.14

Η Ν.Δ ρωτά επίσημα αν ο ΣΥΡΙΖΑ τα βάζει με τους Χριστιανούς επειδή ο Τσίπρας είναι άθεος ...




"Στη Συγγρού είναι διατεθειμένοι να πιάσουν πάτο"...
 Μια ακόμα απίθανη ανακοίνωση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε σήμερα η Νέα Δημοκρατία στο πλαίσιο της κωμικής πια προσπάθειας της να...
δαιμονοποιήσει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τις δηλώσεις του υπευθύνου Θρησκευμάτων ΣΥΡΙΖΑ Ι. Αμανατίδη ότι ο κ. Τσίπρας είναι άθεος, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο υπεύθυνος Θρησκευμάτων ΣΥΡΙΖΑ κ. Ι. Αμανατίδης αποκάλυψε σήμερα το πρωί (ΣΚΑΪ TV) ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας είναι άθεος. Δικαίωμα του.

Όμως, ο Ελληνικός λαός, πρέπει να γνωρίζει σε τι πιστεύει ο κ. Τσίπρας, γι’ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει άμεσα να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το βουλευτή του.

Υπενθυμίζουμε ότι το επίσημο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει τη φορολόγηση όσων δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, όπως πρόσφατα το παρουσίασε στον Ελληνικό λαό ο κ. Τ. Κουράκης.
Ευχόμαστε η αντιπαλότητα του ΣΥΡΙΖΑ με τους Χριστιανούς Ορθοδόξους να μην οφείλεται στο γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας είναι άθεος».

Σχόλιο: Νομίζω ότι δεν χρειάζεται πλέον κανείς να είναι επαγγελματίας της πολιτικής ανάλυσης ή της επικοινωνίας για να συνειδητοποιήσει πόσο άσχημα είναι πια δημοσκοπικά τα πράγματα για τη Νέα Δημοκρατία.
Για να μαζέψουν τη διαφορά φέρνοντας πίσω τους παραδοσιακούς ακροδεξιούς ψηφοφόρους του κόμματος, φαίνεται ότι στη Συγγρού είναι διατεθειμένοι να πιάσουν πάτο.
parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: