28.11.13

Κάτι θα ξέρει…




Ξέρει τα πράγματα από μέσα και δεν θα μπορούσε να μην πάρει θέση στα όσα ακούγονται εσχάτως για τη βραδιά των Καννών, με αφορμή το βιβλίο του Ισπανού πρώην πρωθυπουργού Χοσέ Θαπατέρο.
Ο λόγος για...
τον Γιώργο Πεταλωτή, που ως πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε την «τύχη» όπως σημειώνει, να βρεθεί πολλές φορές πίσω από «κλειστές πόρτες» στο πιο κρίσιμο για την χώρα διάστημα, σε συνομιλίες με Μέρκελ, Σαρκοζί, Ομπάμα κλπ πριν και μετά τον μηχανισμό στήριξης. Πιστεύει λοιπόν ότι «με ελάχιστα στοιχεία – που εκ των πραγμάτων θα αποκαλύπτονται κατά διαστήματα – και με την απαραίτητη χρονική απόσταση, θα αποδεικνύεται πόσο ανέτοιμη και συντηρητική ήταν και είναι ακόμη η Ευρώπη, πόσο άδικο είχαν και έχουν όσοι με περισσή ευκολία και εκ του ασφαλούς ισχυρίζονται τα περί μη διαπραγμάτευσης (τόσο “προδότες και δωσίλογοι” ήμασταν, που τσιροκοπούσε ο Σαρκοζύ πάνω στις καρέκλες !!! ), πόσο δύσκολη είναι “η συμμαχία του Νότου” την ώρα που η κάθε χώρα προσπαθεί να μην γίνει μέρος του προβλήματος (ειδικά όταν εν αντιθέσει με μας η Ισπανία και η Ιταλία δανείζονταν πάντα από τις αγορές) και πόσο εύκολο είναι να είναι κανείς εκ των υστέρων προφήτης»…
Ειδικά για τον «νευρικό Σαρκοζί», υποθέτει πως «τα νευράκια τα απέκτησε μετά το Ντοβίλ», όπου θυμίζει πως έκανε και την απόλυτη στροφή προς την κ. Μέρκελ , ταυτιζόμενος μαζί της για να υποκαταστήσουν με το πιο σκληρό τρόπο ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, γιατί όπως λέει «πιο πριν δεν θυμάμαι να ήταν και τόσο νευρικός με τους Έλληνες …».
Όντας στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου, στην πιο κρίσιμη μάχη για την χώρα, μάλλον κάτι θα ξέρει, ε;


matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: