29.10.13

Επικίνδυνος, ή απλώς γελοίος?...




- Εγκληματική οργάνωση το ΠΑΣΟΚ
- Αν ήμουν Τζιτζικώστας, θα 'κανα το ίδιο
- Ύβρεις και συκοφαντίες κατά των μελών των ΑΝΕΛ που αποχώρησαν...
Εξασφάλισε, πάλι, τα πρωτοσέλιδα. Χαρακτήρισε - οπως και η Χρυση Αυγη- εγκληματική οργάνωση το ΠΑΣΟΚ και...
στήριξε Τζιτζικώστα, στην εκπομπή "Ενικός".
Αλλοπρόσαλλος, εριστικός, μικροπρεπής, διεκδίκησε την "ηγεσία" του αντιμνημονιακού αγώνα, με έωλα επιχειρήματα και ανοησίες .
Πέταξε λάσπη κατά στελεχών που αποχώρησαν από το κόμμα του, λέγοντας για τον εναν,  οτι προωθούσε ιδεες του Κασιδιάρη και για τον άλλον (Μαρκόπουλο) πως μπάταρε προς την μνημονιακή πλευρά.
Για τον Τζιτζικώστα, είπε οτι εφάρμοσε το πρωτόκολλο (που κάλεσε το ναζιστικό κόμμα να γιορτάσει μαζί με τα άλλα του δημοκρατικού τόξου, τη νίκη κατά των ναζί και των φασιστών) και πως αν ηταν και ο ίδιος στην θέση του, το ίδιο θα έκανε.
Για το ΠΑΣΟΚ, δε δίστασε να χρησιμοποιήσει τα επιχειρήματα της Χ.Α. περί εγκληματικής οργάνωσης , αναφέροντας τα ονόματα Τσοχατζόπουλου, Μαντέλη , Τσουκάτου και Παπαντωνίου.
Και ενω για την Χρυση Αυγη ζήτησε περισσότερη Δημοκρατία,  για την αντιμετώπιση της, για το ΠΑΣΟΚ ανέφερε ονόματα "εγκληματιών" (οπως οι Παπαντωνίου, Μαντέλης και Τσουκάτος) που ούτε καν έχουν εισαχθεί σε δίκη.
Επικίνδυνος, ή απλώς γελοίος?
O Xατζηνικολάου  τον πήγε καλά, με καίριες ερωτήσεις, αλλά και υπογραμμίζοντας  όλα τα πολιτικά ατοπήματα του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Σε κάποια στιγμή, μάλιστα, του είπε "μη λέτε υπερβολές"...   


Δεν υπάρχουν σχόλια: