9.9.13

Μετανοείτε...


Ηχηρή απάντηση σε όσους τον κατηγόρησαν για «φυγομαχία», λόγω...
της απόφασής του να μην κάνει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά τα εγκαίνια, έδωσε σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρωθυπουργός, εμφανίστηκε έκτακτα το πρωί ως guest στο καθιερωμένο κυριακάτικο κήρυγμα του Μητροπολίτη Άνθιμου, όπου μίλησε από άμβωνος για όλα τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν τη χώρα.

Ιδιαίτερα καυστικός και χωρίς να μασάει τα λόγια του, ο πρωθυπουργός μίλησε για τους κινδύνους των νέων ταυτοτήτων και του αριθμού ΑΜΚΑ – του αριθμού του Αντίχριστου, όπως είπε χαρακτηριστικά – που προσπαθεί να επιβάλει η Νέα Τάξη στην Ορθοδοξία.

Επίσης, μίλησε με αισιοδοξία για την προοπτική, μέχρι το 2021, να έχουν εξαφανιστεί όλοι οι αλλόθρησκοι, οι ορθολογιστές και οι σκεπτικιστές από τη χώρα, ώστε να μπορέσουμε να γράψουμε στα σχολικά βιβλία για το πρωτογενές πλεόνασμα και να γιορτάσουμε χωρίς να μας ενοχλεί κανένας την επέτειο του 1821!
Μάλιστα, δεσμεύθηκε ότι μέχρι τότε θα έχει επαναφέρει ως επίσημη ενδυμασία τις φουστανέλες, ώστε να γίνει ο εορτασμός πιο αυθεντικός.

Χαρακτηριστικό σημείο της ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά ήταν όταν καταράστηκε όσους διαφωνούν με την «Ελλάδα του Αύριο και της Εξωστρέφειας», αποκαλώντας τους «εκπρόσωπους του Αντίχριστου και του Σατανά που θα καούν στην Κόλαση».

Τέλος, λίγο πριν αποχωρήσει για την Αθήνα, ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Άνθιμο, δεσμεύθηκε ότι το μεγαλύτερο μέρος από το πρωτογενές πλεόνασμα θα πάει σε αναστηλώσεις ναών και σε αύξηση του μισθού των Μητροπολιτών και έκλεισε την ομιλία του κοιτάζοντας ψηλά προς τον Θεό με τη φράση «τα ξαναλέμε, θα σε πάρω τηλέφωνο...».

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)...

Νίκος Ζαχαριάδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: