30.7.13

Τρίτος κόσμος και βγάλε, κυρ-αστυνομικέ μου...




Η φωτογραφία αυτή είναι τραβηγμένη από την οδό Ευεργετών στον Πειραιά, έξω από ...ένα εγκαταλελειμμένο μισογκρεμισμένο σπίτι, όπου τα μέλη του φιλοζωικού σωματείου "Άγιος Βερνάρδος" φροντίζουν τις αδέσποτες γατούλες.

Τρεις γατούλες έχουν βρεθεί δηλητηριασμένες μέχρι στιγμής...

Για να καταλάβετε τώρα, πόσο απολίτιστη και διεφθαρμένη χώρα έχουμε καταντήσει: πήγαν οι άνθρωποι στην αστυνομία με το χαρτί της εγκυκλίου και με δικηγόρο, όπου ο αξιωματικός κάλεσε και τον υπάνθρωπο που έβαλε το δηλητήριο.

Η απάντηση του αστυνομικού ήταν ότι δεν είναι υποχρεωτικό να ακολουθηθεί η διαδικασία που αναγράφεται εκεί (άκουσον, άκουσον!!) και δεν είπε τίποτα στο κάθαρμα που τους έβριζε ασυστόλως!

Μας είπε μάλιστα "εδώ άνθρωποι πεθαίνουν!".
Κοινώς, ο καθένας μπορεί να λέει και να κάνει ό,τι θέλει και είναι στη διακριτική του ευχέρεια το αν θα εφαρμόσει αυτό που λέει ο νόμος...

σημείωση eyedoll: άντε να εξηγήσεις τώρα στον αξιωματικό, πως οι άνθρωποι πεθαίνουν και θα πεθαίνουν, όσο φερόμαστε έτσι στα ζώα. Πώς να κάνει τη λογική σύναψη το λειψό μυαλό του, το τόσο αταίριαστο με τη θέση που του εμπιστεύτηκε η τριτοκοσμική μας Πολιτεία.
Καμία ελπίδα στον απόπατο της Ευρώπης...

Από M. S. στο fb
Πηγή: eyedoll.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: