31.7.13

«Η Ελλάδα μικραίνει»..



To καινούργιο μνημόνιο, αρχίζει σιγά σιγά να βγαίνει από την κουρτίνα...
 "Ο κ. Στουρνάρας μιλά την ώρα που η κρυφή ατζέντα, το καινούργιο μνημόνιο δηλαδή, αρχίζει σιγά σιγά να εμφανίζεται από την κουρτίνα", ειπε ο Μ. Κριτσωτάκης (ΣΥΡΙΖΑ), στο πρωινό του MEGA.
«Η...
Ελλάδα μικραίνει», τόνισε και συνέχισε λέγοντας πως "θα έχουμε μια προετοιμασία για μαζικές απολύσεις. Νομίζω ότι ξεκινούν από τους τραπεζοϋπαλλήλους.

Ακόμη κι αν είναι εθελούσια, ακόμη κι αν εκείνος που βγαίνει, τον συμφέρει να βγει ατομικά, θα σας πω ότι η Ελλάδα μικραίνει. Δεν θεωρώ ότι αυτά τα μέτρα πρέπει να τα βλέπουμε με το τι αντιπροσωπεύουν με αριθμούς αλλά βλέποντας τι αντανακλούν στην κοινωνία.

Όταν εγώ πήγα σε ένα μικρό χωριό και πήγα να πάρω εφημερίδα και μου είπαν ότι δεν φέρνουν πια εφημερίδες, όταν το ένα από τα δύο μίνι μάρκετ έκλεισε, η Ελλάδα μικραίνει.

Δεν χρειάζεται να έχεις κρυστάλλινη σφαίρα για να δεις το μέλλον. Τα τρία χρόνια των μνημονιακών μέτρων έχουν αποδείξει ότι έκαναν μία κοινωνία να μη χαμογελά. Αυτό που είπε ο κ. Στουρνάρας είναι από τη μια αληθινό αλλά από την άλλη τρίζουν κόκαλα»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: