30.7.13

Γκομενικά...



Καμία αίσθηση δεν προκάλεσε η είδηση πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου διόρισε την γκόμενά του στο πολιτικό του γραφείο. Εκείνο που προκάλεσε αίσθηση είναι το όμορφο και πλούσιο στήθος του κ. Κεδίκογλου -μάλλον τραβάει τα βυζιά του-, αλλά, επειδή δεν ...

πρόκειται να θηλάσει, ας κάνει λίγο δίαιτα. Ο Σίμος Κεδίκογλου είναι ο άνθρωπος που ανακοίνωσε το λουκέτο στην ΕΡΤ και την απόλυση των εργαζομένων, κάνοντας λόγο για αδιαφάνεια και σκάνδαλο.

Έχω παρατηρήσει πως πολλοί συνεργάτες του Σαμαρά έχουν χώσει τις γυναικούλες τους στο Δημόσιο.

Λογικό είναι, αφού είναι συνεργάτες ενός πολιτικού που διόρισε τους συμπατριώτες του στο Μουσείο της Ακρόπολης, με αποτέλεσμα να το κάνει Μουσείο Καλαμάτας, ενώ τους φύτεψε και δεκάδες ελιές έξω από το Μουσείο, για να μην νοσταλγούν την πατρίδα τους.

Επίσης, έχω παρατηρήσει πως κάτι δημοσιογράφοι πολύ μνημονιακοί και αδέκαστοι έχουν συζύγους που είναι χωμένες σε γραφεία υπουργών, σε δημόσιες υπηρεσίες και σε άλλα τέτοια που οι ίδιοι κατακρίνουν.

Πάντως, εντελώς κότες και όλες αυτές οι σύζυγοι που από τη μία κάνουν τις χειραφετημένες και από την άλλη τις βολεύει σε δουλειές ο αντρούλης τους.

Η γκόμενα του Κεδίκογλου -που είναι από την Μεσσηνία- παραιτήθηκε μετά την αποκάλυψη πως δούλευε στο γραφείο του γκόμενού της και την πληρώναμε εμείς, επειδή, όπως δήλωσε ο γκόμενός της, δεν ήθελε να γίνει αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης.

Για παραίτηση του Κεδίκογλου, ούτε κουβέντα βέβαια. Αυτά είναι για τους άλλους.

Νομίζω πως ήταν λάθος να παραιτηθεί η γκόμενα του Κεδίκογλου από το γραφείο του γκόμενού της.

Είμαι βέβαιος πως ο κ. Κεδίκογλου θα την είχε αξιολογήσει προσωπικά, θα δοκίμασε κι άλλες και θα της είχε δώσει την θέση αξιοκρατικά.

Θα την κέρδισε με το σπαθί της...

Πηγή: pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: