31.7.13

Ενώπιον της Ερευνητικής για την οικονομία Χριστόφιας και Αναστασιάδης...


Λευκωσία: Ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής για την οικονομία θα βρεθούν εντός Αυγούστου τόσο ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης όσο και ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας.

Όπως ανακοινώθηκε μετά το...
πέρας της σημερινής συνεδρίας της Επιτροπής κατά την οποία κατέθεσε ο πρώην Πρόεδρος του ΔΣ της Λαϊκής Τράπεζας Κίκης Λαζαρίδης, στις 22 Αυγούστου, στις 10.00 το πρωί, θα βρεθεί ενώπιον της Επιτροπής ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, ενώ στις 26 Αυγούστου, επίσης στις 10.00 το πρωί, θα δώσει τη δική του κατάθεση ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Προηγουμένως, στις 9 Αυγούστου θα βρεθεί ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής ο πρώην Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας (ΚΤ) Χριστόδουλος Χριστοδούλου.

Επίσης, έχουν ειδοποιηθεί για να καταθέσουν στην Επιτροπή και αναμένεται η απάντηση τους ο νυν Διοικητής της ΚΤ Πανίκος Δημητριάδης και ο τέως Διοικητής Αθανάσιος Ορφανίδης.

Ενώπιον της Επιτροπής θα βρεθούν, μεταξύ άλλων, και οι τέως Ανώτεροι Διευθυντές της ΚΤ Σπύρος Σταυρινάκης και Κώστας Πουλλής, οι οποίοι θα καταθέσουν την ίδια ημέρα, στις 6 Αυγούστου...

Πηγή: philenews

Δεν υπάρχουν σχόλια: