31.7.13

Νέα διευκρινιστική δήλωση Θ. Τζάκρη για τη στάση της στην ψηφοφορία για την ΕΥΔΑΠ...

Σε νέα διευκρινιστική δήλωση για τη στάση της κατά την ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή επί της τροπολογίας για την ΕΥΔΑΠ, προέβη η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θ. Τζάκρη.
Στη δήλωσή της, που διενεμήθη από το ...
γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, η κ. Τζάκρη αναφέρει πως «η συζήτηση στη Βουλή που αφορούσε και στην τροπολογία για την ΕΥΔΑΠ όπου είχα γραφτεί για να μιλήσω, διεκόπη λόγω της διεξαγωγής ονομαστικής ψηφοφορίας». «Διαφωνώ με τους όρους τους οποίους πραγματοποιείται η συγκεκριμένη αποκρατικοποίηση και γι' αυτό το λόγο ψήφισα "παρούσα"», διευκρινίζει.
Υπενθυμίζεται ότι με αιχμηρή δήλωσή της νωρίτερα, η κ. Τζάκρη εξαπέλυε βολές τόσο κατά του Πρωθυπουργού όσο και κατά της τρόικας, δικαιολογώντας την επιλογή της να δηλώσει «παρούσα» κατά την ψηφοφορία.
«Η σημερινή μου στάση, είναι η αυτονόητη απάντηση των προοδευτικών δυνάμεων που έχουν υποχρέωση να αποτρέψουν το ξεπούλημα της χώρας στο οποίο έχει επιδοθεί ο κ. Σαμαράς, βαφτίζοντάς το success story», ανέφερε η κ. Τζάκρη.
«Σε ό,τι με αφορά, ο μόνος γνώμονας των αποφάσεών μου είναι το μακροπρόθεσμο συμφέρον του ελληνικού λαού», τόνιζε, προσθέτοντας ότι η ψήφος της ήταν «ακόμη ένα σαφές μήνυμα προς την τρόικα ότι δεν ξεπουλάμε, δεν χαρίζουμε την περιουσία του ελληνικού λαού».
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: