31.7.13

Αδειάζει Τσαμασλή ο Τζιτζικώστας για τις Κυριακές...

Θα γίνει διαβούλευση για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές τόνισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας
Μία μέρα μετά την τοποθέτηση του...
αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Γιώργου Τσαμασλή για την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονιας Απ. Τζιτζικώστας κρατά αποστάσεις.

Με δηλώσεις του ο κ. Τζιτζικώστας χαρακτηρίζει προσωπική άποψη την πρόταση Τσαμασλή, για λειτουργία των καταστημάτων και τις 52 Κυριακές του χρόνου.

«Η προσωπική άποψη του καθενός μας δεν είναι απαραίτητα η άποψη που θα επικρατήσει μετά τη διαβούλευση που θα γίνει με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της αγοράς και κάθε περιοχής» δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Τζιτζικώστας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ο περιφερειάρχης θεωρεί εκτός συζήτησης το ενδεχόμενο τα καταστήματα να είναι ανοιχτά όλες τις Κυριακές του χρόνου και εκτιμά ότι τα καταστήματα θα πρέπει να είναι ανοιχτά, πέραν των επτά Κυριακών που ορίζει ο νόμος, μόνο σε εκείνες τις Κυριακές που αναμένεται αυξημένη τουριστική κίνηση(εκθέσεις, σημαντικές εκδηλώσεις κα).

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσαμασλής στο περιθώριο της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας είχε αναφέρει ότι «πρόθεση της Αντιπεριφέρειας Θεσσαλονίκης είναι να παραμένουν ανοιχτά τα καταστήματα και τις 52 Κυριακές του χρόνου».

Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: