24.7.13

Προσωπική επίθεση Ζαρούλια στον Δραγασάκη (BINTEO)




Χρησιμοποιώντας υβριστικές εκφράσεις για την κόρη του αντιπροέδρου της Βουλής, η βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στον Γιάννη Δραγασάκη.

«Στον κομμουνιστή Δραγασάκη που ...
μας διάβασε το άρθρο 2 του Συντάγματος. Να μας πει ο κ. Δραγασάκης που βρίσκεται η κόρη του. Βγήκε η κόρη του από την μπουζού, η πρεζού που είναι μπλεγμένη σε κύκλωμα ναρκωτικών και εμπόριο όπλων; Μας είπε παράνομους χθες, μας είπε για πράξεις και γραπτά που παραβιάζουν το σύνταγμα. Δεν έχουμε προσωπικά με τον Δραγασάκη αλλά μη μας πουλάει και πνεύμα από πάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας την επισήμανση του αντιπροέδρου της Βουλής την Τρίτη ότι η Ζαρούλια και η Χρυσή Αυγή παραβιάζουν το Σύνταγμα προβαίνοντας σε διακρίσεις μέσα από «συσσίτια μόνο για Έλληνες» κ.ο.κ.

Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής προκάλεσε και τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια: «Στον Δήμο Αθηναίων στην πλατεία Αττικής, 500 παράνομοι πλανόδιοι πουλάνε τα πάντα όμως ο δήμος και η ΓΑΔΑ παραμένουν αδιάφοροι. Γι’ αυτούς τους παράνομους η ΓΑΔΑ δεν έβγαλε ποτέ καμία απαγόρευση και η απόφαση είναι ρατσιστική μόνο για τους Έλληνες. Ελάτε να μας συλλάβετε κ. Δένδια, μαζί με εμάς και τους Έλληνες».

Το ντελίριο της βουλευτή δεν σταμάτησε εκεί, αφού επιτέθηκε και στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κώστα Τριαντάφυλλο: «Ο επαρχιώτης φέρελπις νέο ΠΑΣΟΚος Τριαντάφυλλος αν πάταγε το ποδάρι του στις επιτροπές θα ήξερε αν έχουμε διαβάσει το νομοσχέδιο. Ας επιστρέψουν τα χρήματα στον λαό και ύστερα ας μιλήσουμε για λαθραίους».


enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: