6.6.13

O Κεφαλογιάννης άφησε ανοιχτό παράθυρο συνεργασίας ακόμη και με τον ΣΥΡΙΖΑ...




 "Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι μια κωμωδία της πολιτικής σκηνής"...
Aνοιχτό παράθυρο συνεργασίας άφησε ακόμη και με τον ΣΥΡΙΖΑ,  ο γραμματέας της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, μιλώντας πριν από λίγο στον ...
REAL FM, με αφορμή την  δημοσκόπηση του "Ποντικιού", αλλά και την παραδοχή του ΔΝΤ για το λάθος πρόγραμμα που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα.
«Αυτό που νομίζω ότι έχει πολύ μεγάλη σημασία, είναι ότι με το υπάρχων εκλογικό σύστημα, βάση θα αποτελεί το πρώτο κόμμα και από εκεί και πέρα οι συμμαχίες. Στο τέλος του δρόμου, γι' αυτό πιστεύω και στην τετραετία, θα έχουν να πάρουν και τα κόμματα τις συγκυβέρνησης. Στο τέλος του δρόμου, πάντα το καλό κερδίζει το κακό. Η αλήθεια κερδίζει το ψέμα».

«Η Χρυσή Αυγή, είναι ένα κόμμα που μισεί όλους τους άλλους. Είναι μια κωμωδία της πολιτικής σκηνής ακόμα και ο τρόπος που προσεγγίζει τα θέματα», σχολίασε ο κ. Κεφαλογιάννης, για την νέα δημοκοπική άνοδο της Χρυσής Αυγής.

«Εμείς δεν μπορούμε να εκβιάσουμε. Δεν μπορούμε να φερθούμε σαν τον απατημένο σύζυγο», σχολίασε μεταξύ άλλων για την παραδοχή του ΔΝΤ ο κ. Κεφαλογιάννης και συνέχισε: «Το ΔΝΤ πρέπει να μιλήσει και στο εσωτερικό του για να μας κάνει παραχωρήσεις».


Δεν υπάρχουν σχόλια: