28.6.13

O Κακλαμάνης ζητάει εξηγήσεις από τον Σαμαρά...



Εκτός γραμμής ΝΔ εμφανίστηκε ο βουλευτής και πρώην υπουργός Νικήτας Κακαλαμάνης, αφήνωντας άφωνους ακόμη και τους πολιτικούς του αντιπάλους.
 Μιλώντας σήμερα στο...
ΣΚΑΙ τόνισε οτι με αφορμή την πολιτική κρίση των τελευταίων εβδομάδων ο Σαμαράς θα έπρεπε να είχε οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές ενώ όπως είπε δεν τον έπεισε το επιχείρημα του πρωθυπουργού ότι «εθνικοί λόγοι δεν επιτρέπουν να πάμε σε εκλογές».

«Μπορεί να κάνω λάθος και να είμαι off» είπε ο κ. Κακλαμάνης και πρόσθεσε: «εγώ περιμένω από το Σαμαρά, το Σάββατο, στο συνέδριο του κόμματος να μας πει ποιοί ήταν αυτοί οι εθνικοί λόγοι που δεν τον άφησαν να πάει σε εκλογές. Διότι αν η δικαιολογία είναι τα 3,2 δισεκατομμύρια της δόσης - όπως ισχυρίστηκε ο Στουρνάρας - αυτό δεν ισχύει».

Τα χρήματα της δόσης όπως είπε ο κ. Κακλαμάνης «ούτως ή άλλως δεν πήγαν σε ανάπτυξη, πήγαν για να πληρωθούν τα ακούρευτα ομόλογα δανειστών και πιστωτών μας και άρα δεν υπήρχε περίπτωση να μην τα εκταμιεύσει η κεντρική τράπεζα. Περιμένω από το Σαμαρά να μας πει ποιοί ήταν οι εθνικοί λόγοι» επέμεινε ο Νικήτας Κακλαμάνης.


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: