23.6.13

Ο εφιάλτης της «Μπουμπουλίνας» απειλεί το MEGA...


ένας Κακαουνάκης για το STAR και η οργή του ΣΚΑΙ για την Πόπη...

Τον νέο Νίκο Κακαουνάκη αναζητούν στο STAR για να...
καταλάβει θέση σχολιαστή στα «παράθυρα» του δελτίου ειδήσεων του καναλιού από την επόμενη σεζόν, αλλά μάταια! Αν και ουδείς αναντικατάστατος, η ελληνική δημοσιογραφία δεν κατάφερε – τουλάχιστον έως τώρα – να γεννήσει άλλον σαν τον αείμνηστο Κρητικό!

Η λογική της διοίκησης του STAR που αποφάσισε να κάνει στροφή στην ενημέρωση, είναι απλή: πιστεύει ότι δίπλα στα elegant πρόσωπα του Νίκου Χατζηνικολάου και της Μάρας Ζαχαρέα, πρέπει να τοποθετήσει – για λόγους ισορροπίας – έναν σχολιαστή με λαϊκό έρεισμα. Ο μόνος όμως που συγκεντρώνει αυτά τα χαρακτηριστικά είναι ο Γιώργος Τράγκας και έχει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ! Για αυτό δεν αποκλείεται να παραμεριστούν τα εμπόδια, «βαφτίζοντας» τον δημοσιογράφο «καλεσμένο» και, όλοι να είναι ευχαριστημένοι!

Φόβο και ανησυχία προκάλεσε στο Φάληρο η μετακίνηση της Πόπης Τσαπανίδου στο STAR, κυρίως για το ενδεχόμενο να ακολουθήσουν κι άλλοι… Διότι κατά τα άλλα είναι πυρ και μανία μαζί της, επειδή είχε δώσει τα χέρια με Κιμπουρόπουλο και Παναγόπουλο! Στον ΣΚΑΙ όμως πλήρωσαν την καθυστέρηση να υπογράψουν μαζί της, αλλά και τον αιφνιδιασμό που έκρυβαν οι εξελίξεις στο κανάλι της Κηφισιάς.

Μάλιστα η αδυναμία να πληροφορηθούν τις ζυμώσεις που ήταν σε εξέλιξη έχει αναγκάσει τώρα, τόσο τους ανθρώπους του ΣΚΑΙ όσο και του MEGA, να τρέχουν λαχανιασμένοι για να βουλώσουν «τρύπες»! Οι πρώτοι το κενό που άφησε η Πόπη, δηλαδή, το 10:00 με 1:00, αλλά και το 1:00 με 3:00 που αρνείται να αναλάβει ο Γιώργος Αυτιάς! Ενώ οι δεύτεροι, εξακολουθούν να αναζητούν λύση στο γρίφο της ανανέωσης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, μετά και τη διαρροή ότι δεν ικανοποίησε το live – «δοκιμαστικό» της Μαρίας Σαράφογλου!

Παρόλα αυτά η ανησυχία για το αποτέλεσμα της έκτακτης γενικής συνέλευσης του MEGA την 1η Ιουλίου και κυρίως για το αν οι τρεις βασικοί μέτοχοι θα συνεχίσουν να συμπορεύονται ή όχι, ξεπερνάει τα πάντα! Ακόμη και το σφίξιμο στο στομάχι ορισμένων, από το ενδεχόμενο να αφιχθεί στη Μεσογείων – σε ρόλο τοποτηρητή, η «Μπουμπουλίνα», όπως χαρακτηριστικά αποκαλούν τον εφιάλτη τους από τη Μεταμόρφωση!

Τέλος, μετά τους Γερμανούς στον Alpha απελαύνουν οι άνθρωποι του Λάκη Λαζόπουλου! Έχουν καταλάβει όλα τα πόστα και ετοιμάζουν το μεγάλο ξεκαθάρισμα! Έδωσε και την… ευχή του ο πρόεδρος Κοντομηνάς με ανακοίνωσή του, «Στο κανάλι έχουμε εξαιρετικούς ανθρώπους, αλλά και πολύ έρμα»! Να ζήσουν, (σύντομα)!...

Νίκος Νικητέας από τη στήλη «Media windows»

Δεν υπάρχουν σχόλια: