29.6.13

Mαρινάκης: "Ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί κανέναν"...



O Πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης παρευρέθηκε στο 6ο Παγκόσμιο Συνέδριο Θύρας 7 και έδωσε μεγάλη έμφαση στην ομιλία του πάνω στην ιδέα της ΕΝΩΜΕΝΗΣ Ολυμπιακής οικογένειας! Τονίζοντας ότι ο Θρύλος είναι "μια γροθιά", υποστήριξε ότι...
με τον τρόπο αυτό η ομάδα θα είναι πάντοτε στην κορυφή.

"Ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί κανέναν" τόνισε ο αρχιτέκτονας του Ολυμπιακού που συνεχίζει να σαρώνει τους εγχώριους τίτλους και τονίσε ότι μπήκε στον Ολυμπιακό, πλήρωσε για να πάρει την ομάδα και πλήρωσε τα χρεή της! Τίποτα δε χαρίστηκε στον ίδιο, ο οποίος τόνισε ότι : "Εγώ δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να πειράξει τον Ολυμπιακό"!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης γκρέμισε για άλλη μια φορά το μύθο που κυκλοφορεί από συγκεκριμένους κύκλους για τα έσοδα από το Champions League, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα έχει μπάτζετ 50 εκατομμυρίων, ενώ τα έσοδα από τη διοργάνωση φτάνουν τα 20. Πρόσθεσε επίσης ότι θα κάνει τα πάντα για την ενδυνάμωση του ρόστερ, εξέφρασε την αισιοδοξία του για Αμαλφιτανό, ενώ τόνισε ότι υπάρχουν συζητήσεις και με τον Ντομίνγκες.

Παράλληλα, προανήγγειλε ότι τα διαρκείας θα έχουν μείωση 20% και περισσότερο σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, ενώ θα υπάρχει οικογενειακή εξέδρα και εξέδρα για κοινωνικές ομάδες που υποφέρουν με την κρίση!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Προέδρου του Ολυμπιακού:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ μαζί σας και βλέπετε ότι είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Μια γροθιά. Πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί που είμαστε οπαδοί αυτής της ομάδας. Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλει, πόλο. Θριαμβεύουμε παντού. Και όσο είμαστε ενωμένοι και αγαπημένοι θα είμαστε πάντα στην κορυφή! Και όλοι οι άλλοι απέναντι μας. Μην το ξεχνάτε αυτό!

Ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί κανέναν. Μόνοι μας είμαστε παντοδύναμοι. Και να σας πώ και κάτι; Εμείς μπήκαμε στον Ολυμπιακό και πληρώσαμε για να πάρουμε την ομάδα, πληρώσαμε τα χρέη. Πληρώσαμε και για το Καραισκάκη. Ούτε μας χαρίζουν ομάδες και γήπεδα, όπως σε άλλους, ούτε μπήκαμε στο ποδόσφαιρο για να παίρνουμε δουλειές ή να κάνουμε πολιτικη. Εγώ δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να πειράξει τον Ολυμπιακό. Είναι το πάθος μου και δίνω τα πάντα και το ξέρετε.

Για να τελειώνουμε με την καραμέλα του Τσάμπιονς Λιγκ ή μάλλον των χρημάτων απο τη διοργάνωση. Είναι 20 εκατομμύρια και το μπάτζετ μας είναι πάνω απο 50. Για να τελειώνουμε με αυτό το παραμυθάκι. Και την πρώτη χρονιά που δεν υπήρχε το Champions League, ματώσαμε οικονομικά. Τα λέω αυτά για να ξέρετε τι γίνεται.

O Ολυμπιακός τη χρονιά που έρχεται θα είναι ακόμα καλυτερος και θέλουμε γεμάτο το Καραισκάκη! Γι' αυτό το λόγο τα διαρκείας θα έχουν μείωση 20% και περισσότερο σε κάποιες άλλες περιπτώσεις. Θα υπάρχει οικογενειακή εξέδρα, θα υπάρχει εξέδρα για κοινωνικές ομάδες που υποφέρουν με την κρίση. Θα τα δείτε όλα τη Δευτέρα στην παρουσίαση. Θέλω γεμάτο το Καραισκάκη. Όταν μπαίνουμε σε αυτό το γήπεδο, το ξέρετε, γεμίζουμε ενέργεια και δύναμη!

Ό,τι χρειάζεται για την ομάδα, θα γίνει. Έχουμε πάρει Ντε Βινσέντι, Ολαιτάν, Σάμαρη, Σαλίνο, Βάις και συνεχίζουμε... Ελπίζω τις επόμενες μέρες να έρθει στην ομάδα και ο Αμαλφιτανό, συζητάμε και με τον έμπειρο Τσόρι Ντομίνγκες. Ξαναλέω: θα γίνει ότι πρέπει και γίνεται ήδη!

Τα 99 ονόματα απο τα 100 που γράφονται δεν τα ξέρω ούτε κι εγώ. Διαψέυδουμε, το βλέπετε, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε αυτή τη δουλειά όλη μέρα...

Θέλουμε δυνατούς αντιπάλους. Έτσι γινόμαστε καλύτεροι και εμείς. Στον αθλητισμό η πίεση σε πάει ψηλότερα. Ας προσπαθήσουν λοιπόν να μειώσουν τη διαφορά!"

olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: