30.6.13

Το αξύριστο look του Καψή και οι άγνωστες πλευρές του...

η ερμηνεία Στουρνάρα για τις «γενναιόδωρες αποζημιώσεις» στην ΕΡΤ, το τουπέ της Κοσιώνη...

Τα γένια τριών ημερών του...

νέου υφυπουργού για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, Παντελή Καψή έχουν κάψει καρδιές! Μπορεί μεγάλη μερίδα του γυναικείου πληθυσμού στην Αγία Παρασκευή να διαφωνεί, οριζοντίως και καθέτως, με τα σχέδια του κυβερνητικού στελέχους, έχει ξετρελαθεί όμως με το look του! Μάλιστα αρκετές κυρίες – μεταξύ σοβαρού και αστείου – όταν βρίσκουν ευκαιρία ρωτούν προσωπικές πληροφορίες!

Πριν τις διευκολύνουμε όμως (παραθέτοντας ορισμένες λεπτομέρειες), να ξεκαθαρίσουμε ότι ο νέος υφυπουργός θα κινηθεί θεσμικά και θα ακολουθήσει πιστά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού. Σε αντίθεση με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα που υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες για το αν θα τηρήσει τη δέσμευση του Αντώνη Σαμαρά για «γενναιόδωρες αποζημιώσεις» στους απολυμένους της ΕΡΤ! Ακούγεται ότι έχει δώσει εντολή οι αποζημιώσεις να υπολογιστούν μέχρι το 2005, που η μεγάλη μάζα των εργαζομένων έγινε «αορίστου» με τον Νόμο Παυλόπουλου, αγνοώντας αν κάποιος εργαζόταν από πριν!

Επιστρέφοντας όμως στον Παντελή Καψή, να πούμε ότι το trendy look του είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς! Και εξηγούμαστε: ο νέος υφυπουργός και παλιός Ρηγάς (βλ. νεολαία του ΚΚΕ εσωτ.), είναι μαραθωνοδρόμος και δεινός κολυμβητής. «Συχνά ταξιδεύει στο εξωτερικό για να συμμετάσχει ερασιτεχνικά σε αθλητικές διοργανώσεις» αποκαλύπτουν άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον και συμπληρώνουν φωτίζοντας την άγνωστη πλευρά του, «Η ζωή του είναι φόρμα και αθλητικά παπούτσια»! Ο νέος υφυπουργός είναι low profile, αποφεύγει τα κοσμικά στέκια και προτιμά τις συνοικιακές ταβέρνες. Ο Παντελής Καψής είναι παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Λεονί Σταφυλά, ενώ από τον πρώτο του γάμο με την δημοσιογράφο Βένα Γεωργακοπούλου έχει έναν γιο.

Με το βλέμμα στραμμένο στην έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Δευτέρα, είναι όλοι στο MEGA, αλλά και με την ελπίδα να εξελιχθεί ομαλά, χωρίς εκπλήξεις, απώλειες ή αποχωρήσεις!

Την ίδια ώρα στο STAR, αναζητούν σχολιαστές για το νέο πολιτικό δελτίο, χωρίς ιδιαίτερη πρόοδο όμως. Αρνητικά φέρεται να έχει απαντήσει στη σχετική κρούση που του έγινε ο Σταύρος Λυγερός. Αντίθετα, οι συζητήσεις με τον πρόθυμο Στέλιο Κούλογλου «πάγωσαν» μετά το βέτο στελέχους του καναλιού!

Τέλος, με τουπέ και ύφος, λένε ότι κυκλοφορεί εσχάτως στους διαδρόμους του ΣΚΑΙ η Σία Κοσιώνη! Αιτία; Η εκτόξευση του δελτίου της από το 6% στο 16%! Βέβαια, λόγω έλλειψης ανταγωνισμού από την ΕΡΤ, αλλά… λεπτομέρειες!...

Νίκος Νικητέας από τη στήλη «Media windows»

Δεν υπάρχουν σχόλια: