27.6.13

Kώστας Σύρρος: "Δεν ξεχνάμε όσα μας χωρίζουν με το ΠΑΣΟΚ" ...

Τι λέει ο πρόεδρος Νομαρχιακής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ εν όψει συνεδρίου...
Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αιτωλοκαραννίας, Κώστας Σύρρος, λέει στα parapolitika.gr εν όψει του αυριανού συνεδρίου:
"Το 9ο συνέδριο σηματοδοτεί μια...
νέα εποχή για τη ΝΔ και τη χώρα. Σε μια δύσκολη περίοδο η ΝΔ οφείλει να πάρει γενναίες αποφάσεις για το πολιτικό της μέλλον. Είναι ανάγκη για μια ριζική αναδιοργάνωση στις δομές και λειτουργίες του κόμματος. Η εποχή απαιτεί νέες αντιλήψεις μακριά από παλαιοκομματικές συμπεριφορές. Όπως επίσης απαιτεί και σκληρή αξιολόγηση όλων των στελεχών.
Στις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα οφείλουμε να συνεργαστούμε χωρίς κανέναν ενδοιασμό και πάνω από προσωπικές φιλοδοξίες. Προτεραιότητα μας είναι η χώρα. Δεν ξεχνάμε την ιδεολογία μας και όσα μας χωρίζουν από το ΠΑΣΟΚ, ούτε παραβλέπουμε τις ευθύνες του καθενός για την οικονομική μας κατάπτωση. Σε καμιά περίπτωση δεν μας βαραίνουν τα ίδια λάθη αλλά οφείλουμε να προχωρήσουμε σε μια άτυπη ανακωχή για το μέλλον της χώρας. Όσοι νοιάζονται και αγωνιούν για την πατρίδα είναι συμπαραστάτες και σύμμαχοι μας.
Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον Πρωθυπουργό που υλοποιεί πολλές από τις υποσχέσεις για τις οποίες είχε δεσμευθεί. Μεγάλες επενδύσεις αρχίζουν να φιλοξενούνται στην χώρα που αρχίζει να επανακτά την παγκόσμια εμπιστοσύνη. Με λίγα λόγια αρχίζουμε να είμαστε ξανά αισιόδοξοι για το μέλλον μας"

Όσον αφορά τα μικρά κόμματα της κεντροδεξιάς και την περίπτωση επανένωσης τονίζει με νόημα πως είναι ώρα "να μπει λίγο νερό στο κρασί'...

Δεν υπάρχουν σχόλια: