10.6.13

Τον κόσμο του Facebook ρωτά ο Ραγκούσης, για το αν πρέπει να απαντήσει στην επίθεση Βενιζέλου...

crimenet.gr
Δεν έχει τέλος η κόντρα κορυφής στο ΠΑΣΟΚ, με τον Γιάννη Ραγκούση να προχωράει ακόμα πιο πέρα ζητώντας από τον κόσμο του Facebook να απαντήσει στο ερώτημα με στόχο τον Ευάγγελο Βενιζέλο «να του απαντήσω ή να μην του απαντήσω;»

Ο...
κ. Ραγκούσης στο μήνυμά του αναφέρει ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξαπέλυσε προσωπική επίθεση εναντίον του μέσα από τις σελίδες του περιοδικού CRASH και ότι όσοι επικοινώνησαν μαζί του τον συμβούλευσαν να μη του απαντήσει.

Ο κ. Βενιζέλος σε συνέντευξή του στο CRASH πήρε σαφείς αποστάσεις από την πολιτική του προκατόχου του Γιώργου Παπανδρέου στο θέμα της ψήφισης του πρώτου μνημονίου όσο και σε αυτό την οικονομικής διαχείρισης του κόμματος.

Μίλησε σε ιδιαίτερα απαξιωτικούς τόνους για τους πρώην υπουργούς Γιώργο Παπακωνσταντίνου και Γιάννη Ραγκούση και ειδικότερα για τα στελέχη που έφυγαν ή αποστασιοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα από το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι «υπάρχουν στελέχη τα οποία απομακρύνθηκαν, αλλά είναι τελείως διαφορετικό πράγμα να έχεις πολίτες που διαμαρτύρονται γιατί θέλουν να συνεχιστεί μία συγκεκριμένη αντίληψη η οποία δεν μπορεί να συνεχιστεί μετά τα όσα απεκάλυψε η κρίση για την Ελλάδα ως κράτος, οικονομία και κοινωνία, και είναι άλλο να έχεις στελέχη τα οποία, μάλιστα, διαμόρφωσαν την προσωπικότητά τους μέσα στο ΠΑΣΟΚ, υπάρχουν χάρη στο ΠΑΣΟΚ και μετείχαν στην άσκηση της εξουσίας και μάλιστα από τη δεκαετία του '80, τα οποία να θέλουν να δείξουν ότι είναι αειπάρθενα, ότι δεν έχουν συμμετοχή στη φθορά, ότι δεν έχουν συμμετοχή στην ευθύνη».

Για τους Ραγκούση - Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι «τα βάρη επιλογών που έχουν γίνει με τρόπο προκλητικά αλεξιπτωτιστικό δε θα τα αναλάβω. Αναλαμβάνω το βάρος της μη διαγραφής. Το γεγονός ότι συμπεριέλαβα στα ψηφοδέλτια του Μαΐου και του Ιουνίου πρόσωπα σαν τον Ραγκούση και τον Παπακωνσταντίνου, ναι, αυτό είναι ένα λάθος μου.

Είχα φωνάξει μάλιστα και τους δύο μαζί στο γραφείο μου, τον κύριο Ραγκούση και τον κύριο Παπακωνσταντίνου, και τους είπα ότι προβληματίζομαι αν θα είναι στα ψηφοδέλτια... και μόνον η ανάγκη μου να συσπειρώσω τους πάντες εκλογικά και ο ανοικτός τρόπος θεώρησης των πραγμάτων με έκανε να τους συμπεριλάβω. Δυστυχώς έσφαλα» είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Σε ερώτηση «εαν θεωρεί ότι κάνει ζημιά ο κύριος Παπανδρέου αυτή τη στιγμή στο ΠΑΣΟΚ με την εικόνα του περιφερόμενου ταξιδιώτη;» ο Βαγγέλης Βενιζέλος απάντησε: «Δε θα ήθελα να κάνω εγώ κάποιο σχόλιο, μπορείτε να ρωτήσετε τον ίδιο τον κύριο Παπανδρέου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: