25.6.13

Τα πρωτάκια, η κίτρινη Ηermes και η...Τζάκι Ωνάση...


Οι νέες υπουργοί από το ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γενηματά και Εύη Χριστοφιλοπούλου επέλεξαν την ασφάλεια που προσφέρει το ...
κλασικό ασπρόμαυρο ντύσιμο.
Αντιθέτως, η Ζέτα Μακρή, η οποία έφθασε στο προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενη από το γιο της, επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα σε έντονο λάιμ χρώμα, σε στιλ Τζάκι Ωνάση -αλλά σε χρώμα που δεν θα επέλεγε ποτέ εκείνη, το οποίο είχε συνδυάσει με εντυπωσιακούς χρυσούς κρίκους, ενώ κρατούσε μια κίτρινη τσάντα τύπου Hermes.

Ολοι οι κύριοι της νέας κυβέρνησης φορούσαν κοστούμια σε σκούρες αποχρώσεις με γραβάτες από όλη τη χρωματική παλέτα. Ο μόνος που δεν φορούσε γραβάτα ήταν ο Βασίλης Κεγκέρογλου.

Αλλα στιγμιότυπα από την ορκωμοσία που ξεχώρισαν ήταν όταν ο νέος υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης και ο πρωθυπουργός έψελναν μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Από την ορκωμοσία δεν έλειψαν και τα πηγαδάκια, με το πρώτο να σχηματίζεται ανάμεσα στον νέο υφυπουργό Δημόσιας Τηλεόρασης και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου, με τον πρώτο να τρέχει να μιλήσει στον δεύτερο αμέσως μετά την ορκωμοσία του.

Τα περισσότερα μέλη του νέου υπουργικού συμβουλίου έφθασαν στο προεδρικό Μέγαρο με τα πόδια. Ανάμεσα σε αυτούς και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Μοναδική εξαίρεση η Φώφη Γεννηματά που πήγε με το αυτοκίνητό της.

Πηγή:  iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: