4.6.13

Φίλοι και εχθροί στοιχηματίζουν για την επόμενη ημέρα στον ΔΟΛ...



Άκρως δυσοίωνες είναι οι συζητήσεις για το μέλλον του ΔΟΛ που διεξάγονται στο πολιτικό-μιντιακό παρασκήνιο και σε σημαντικό βαθμό εξηγούν την επιθετική στάση που...
έχει υιοθετήσει εσχάτως ο Σταύρος Ψυχάρης – όπως αυτή εμφανίστηκε, μέσα από τα δυο άρθρα που δημοσιεύτηκαν την Κυριακή στο «ΒΗΜΑ» και την Δευτέρα στα «ΝΕΑ» και αφορούσαν στις εξελίξεις στα ΜΜΕ.

Όλοι και όλα – ανεξάρτητα της αφετηρίας και των προθέσεών τους, συγκλίνουν στο αυτονόητο, που δεν είναι άλλο από την ανάγκη εξεύρεσης χρημάτων για την άμεση στήριξη του ΔΟΛ. Η αδυναμία του οργανισμού να δανειοδοτηθεί, σε συνδυασμό με τις υπέρογκες υποχρεώσεις που αντιμετωπίζει άμεσα, αλλά και την «υποχρεωτική» συμμετοχή του στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του MEGA, τείνουν να προκαλέσουν «ασφυξία» με άγνωστες τις συνέπειες. Με αυτά τα δεδομένα, αρκετοί, εντός και εκτός οργανισμού, στοιχηματίζουν στην επόμενη ημέρα του ΔΟΛ. Ενώ, ως τελευταία ευκαιρία – από πολλούς, αναφέρεται η προσπάθεια συγχώνευσης των τμημάτων των δυο εφημερίδων («ΤΑ ΝΕΑ» & «ΤΟ ΒΗΜΑ»), προκειμένου να διασωθεί.


enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: