11.6.13

Μπουκάλα...

pitsirikos
Σε φιάσκο κατέληξε η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ και του ΔΕΣΦΑ, αφού οι Ρώσοι απέσυραν το ενδιαφέρον τους. Γενικά, όλοι δείχνουν ενδιαφέρον για την Ελλάδα αλλά μετά το αποσύρουν και η Ελλάδα μένει μπουκάλα σαν την νύφη που περιμένει τον γαμπρό στην εκκλησία κι αυτός δεν έρχεται ποτέ.
Όπως...
δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς, η Gazprom απέσυρε το ενδιαφέρον της επειδή οι Ρώσοι έχουν τρομάξει από το success story της Ελλάδας και φοβούνται πως η χώρα μας θα μετατραπεί σε υπερδύναμη.

Ο Αντώνης Σαμαράς είπε ακόμα πως η Ρωσία έκανε μυστική και ύπουλη συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση να αποσύρει το ενδιαφέρον της για την ΔΕΠΑ και τον ΔΕΣΦΑ, επειδή η χώρα μας έχει ανεξάντλητα κοιτάσματα -που μας τα έχει δώσει ο Θεός- και την τρέμουν όλοι.

Το θετικό είναι πως ενδιαφέρον για τον ΔΕΣΦΑ έχει δείξει το Αζερμπαϊτζάν, ενώ τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και μια εκπληκτική προσφορά από την Μογγολία.

Οι Ρώσοι, από την πλευρά τους, αποδίδουν την απόσυρση του ενδιαφέροντός τους για την ΔΕΠΑ και τον ΔΕΣΦΑ στο διαζύγιο του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η Λουντμίλα Πούτινα είπε στον Πούτιν πως, αν θέλει να του δώσει διαζύγιο, θα πρέπει να ξεχάσει την ΔΕΠΑ και τον ΔΕΣΦΑ γιατί δεν της αρέσουν τα ονόματά τους.

Ρόλο στην υπόθεση έπαιξε και η γκόμενα του Πούτιν, η Αλίνα Καμπάεβα, που είπε στον Πούτιν πως δεν θέλει την ΔΕΠΑ και τον ΔΕΣΦΑ, και πως προτιμάει να της αγοράσει ένα ελληνικό νησί γιατί τα ελληνικά νησιά είναι πολύ της μόδας τώρα τελευταία στους κύκλους των Ρώσων μαφιοζομεγιστάνων, και όλοι αγοράζουν από δυο τρία για δώρα σε συζύγους, παιδιά και γκόμενες.

Εν τω μεταξύ, υπάρχουν στην Ελλάδα άνθρωποι που νομίζουν ακόμα πως η ξεπουλημένη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη μπορεί να πάρει αποφάσεις χωρίς την έγκριση Ευρωπαίων, Αμερικανών, Ρώσων, Τούρκων, Ισραηλινών και λοιπών συμμαχικών δυνάμεων, και νιώθουν έκπληξη για το ναυάγιο της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΠΑ.

Σε καμία άλλη Μπανανία δεν είχαν οι πολίτες τόσο μεγάλη ιδέα για τους εαυτούς τους.

Η μεγάλη «έκπληξη» όλο και πλησιάζει.

(Πάντως, για το πώς γνώρισε και ερωτεύτηκε ο Πούτιν την Αλίνα Καμπάεβα, σας είχα ενημερώσει -με συγκλονιστικές λεπτομέρειες- από το 2008: Ναζντρόβια!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: