5.6.13

Ζήγρας κατά πάντων...


crimenet.gr

Της Έρρικας Βαλλιάνου



Αντιπαράθεση ντοκουμέντων σήμερα στη δίκη του Άκη -χωρίς τον Άκη- μεταξύ της υπεράσπισής του και του μάρτυρα εφοριακού Παναγιώτη Βλάχου.

Ο τελευταίος όχι μόνo
αντέκρουσε τα...
ντοκουμέντα της υπεράσπισης ότι είχαν επιστραφεί 14 εκατομμύρια ευρώ από την Drumilan στην εταιρεία Antey για τα TOR M1, αλλά, όπως είπε ο μάρτυρας, δεν υπάρχει επιστροφή ούτε ένα ευρώ.

- Το λέω κατηγορηματικά, είπε

Αντίθετα, ο κ. Βλάχος προσκόμισε και τα σχετικά έγγραφα και μάλιστα η υπεράσπιση του Άκη ζήτησε διακοπή μίας ώρας, προκειμένου να τα μελετήσει.

Αντιπαράθεση όμως είχαμε και στο εδώλιο μεταξύ του κατηγορούμενου Αστέριου Οικονομίδη και του Νίκου Ζήγρα, που φαίνεται ότι τα βάζει με όλους.

Η αντιπαράθεση εκδηλώθηκε κατά την εξέταση του μάρτυρα Ευάγγελου Κατσάνου που ήταν μισθωτής στο ακίνητο της οδού Κεφαλληνίας 45, το οποίο στη συνέχεια αγόρασε η Torcaso.

- Δέχτηκα σφοδρές πιέσεις και μάλιστα συχνές επισκέψεις του ΣΔΟΕ, είπε ο μάρτυρας, προκειμένου να αποχωρήσω από το ακίνητο όταν αγοράστηκε γιατί εγώ ήμουν ενοικιαστής. Υποθέτω ότι οι πιέσεις ήταν από τον Ζήγρα γιατί αυτός ήταν γενικός κουμανταδόρος.

Ο Αστέριος Οικονομίδης είπε ότι για την ανακαίνιση του κτιρίου πληρωνόταν από τον Ζήγρα και πρόσθεσε ότι πράγματι ο Ζήγρας ασκούσε πιέσεις στον ενοικιαστή.

Ζήγρας: Και που συναντιόμασταν Οικονομίδη; Στον δρόμο ή στο γραφείο του Άκη;

Οικονομίδης: Ευτυχώς που ο Τσοχατζόπουλος κατέγραφε τις επαφές του στο ημερολόγιο. Εγώ τον έβλεπα δύο φορές τον χρόνο. Όταν πήγαινα στο γραφείο του Ζήγρα μου 'λεγε ''έλα να σε δει ο Άκης''. Εμένα δεν μου έδωσε ποτέ λεφτά ο Τσοχατζόπουλος. Ο Ζήγρας μου έδινε λεφτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: