26.6.13

«Αρες μάρες κουκουνάρες μού είπε ο κ. Μπούρας»...



Ενας άλλος βουλευτής που περίμενε και αυτός να γίνει υπουργός αλλά δεν έγινε εμφανίστηκε εξοργισμένος στο Εντευκτήριο βουλευτών και δεν το έκρυβε. Ηταν ο κ. Κ. Κουκοδήμος, πρώην αθλητής και ολυμπιονίκης, που ήθελε να γίνει υφυπουργός Αθλητισμού: «Δεν πρόκειται να μείνω, θα...
φύγω από τη ΝΔ» επαναλάμβανε συνεχώς. Μάλιστα κάποια στιγμή τον άκουσαν οι κκ. Κουράκος και Μανώλης (που έφυγαν από τον κ. Π. Καμμένο) και του πρότειναν να εισχωρήσει στο κόμμα τους: «Οταν λέω φεύγω, σημαίνει πως δεν πάω πουθενά» έλεγε. Ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνό του και στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού κ. Μπούρας: «Ελα να σου εξηγήσω γιατί έμεινες εκτός κυβέρνησης» του είπε και ο κ. Κουκοδήμος έτρεξε στο Μέγαρο Μαξίμου.

nnn

Οταν επέστρεψε ύστερα από μισή ώρα, ήταν πιο οργισμένος απ' ό,τι όταν έφυγε: «Αρες μάρες κουκουνάρες μού είπε ο κ. Μπούρας» έλεγε. Οταν τον ρώτησαν τι του είπε ακριβώς ο στενός συνεργάτης του κ. Σαμαρά, είπε: «Μου συνέστησε να κάνω υπομονή, θα έρθει η σειρά μου, αλλά δεν τον πίστεψα. Τέτοια έχω ακούσει πολλά. Θα αποφασίσω εάν θα μείνω ή θα φύγω, και αν φύγω θα πάω να διεκδικήσω τη θέση του δημάρχου Κατερίνης».

"BHMAτοδότης"

Δεν υπάρχουν σχόλια: