16.6.13

Ο Λάκης, δίνει μάχη με τον εαυτό του...



Το ακίνητό του στην Κάντζα προσφέρει στο Δημόσιο προκειμένου να εξοφληθούν πλήρως τα χρέη του ύψους 17.000.000 ευρώ ο Λάκης Γαβαλάς, ενόψει της δίκης του αύριο στο Μονομελές Εφετείο Αθηνών. Ο επιχειρηματίας που...
θα καθίσει στο εδώλιο μαζί με την αδελφή του Νότα για μη απόδοση ΦΠΑ, δηλώνει στην «Real News» ότι δίνει μια συνεχή μάχη με τον εαυτό του.

«Ύστερα από 14 μήνες σκέφτομαι τι λάθη έκανα και πληρώνω αυτή την τιμωρία και ειλικρινά καταλήγω στο συμπέρασμα ότι πραγματικά δεν φταίω» δηλώνει ο Λάκης Γαβαλάς και τονίζει ότι έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη.

«Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και είμαι σίγουρος ότι θα είναι αντικειμενική» επισημαίνει ενώ εμφανίζεται πικραμένος από την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

«Είμαι πικραμένος από την κατάσταση στη χώρα και από τους κατ’επανάληψη χειρισμούς των πολιτικών μας. Οι επενδύσεις όλο έρχονται, τις περιμένουμε και τελικά τίποτα».

Ο Λάκης Γαβαλάς αναγνωρίζει το γεγονός ότι οφείλει χρήματα, ωστόσο όπως λέει «δεν φταίω εγώ που οι τράπεζες που τράβηξαν το χαλί επειδή σταμάτησαν τις χρηματοδοτήσεις λόγω της οικονομικής κατάστασης και της κατάρρευσής τους. Δε φταίω εγώ που το Δημόσιο επέλεξε να με κλείσει φυλακή Και μάλιστα με νόμο του πρώην υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου, με τον οποίο με μεγάλη μου ευχαρίστηση θα αντάλλασσα το κρεβάτι μου και το κελί μου. Θα μπορούσαν να με έχουν έξω να δουλεύω, να προσφέρω, να πληρώνω και να εισπράττει το Δημόσιο. Ακόμα και τώρα παρά τη μεγάλη μου ταλαιπωρία είμαι σίγουρος ότι μπορώ να τα καταφέρω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: