6.6.13

Παπαδημούλης: Μύθος η καθαρή πρωτιά της ΝΔ...




Ο Δ. Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ) μίλησε πριν από λίγο στον REAL FM για τις πιθανότητες συνεργασίας με την ΝΔ, με αφορμή την...
δημοσκόπηση του "Ποντικιού" και τη νέα παραδοχή του λάθους από το ΔΝΤ.

«Η δημοσκόπηση έχει μηνύματα για όλους. Για την Νέα Δημοκρατία, ότι είναι μύθος η καθαρή πρωτιά της. Για τον ΣΥΡΙΖΑ, το μήνυμα είναι ότι χρειαζόμαστε μια νέα ώθηση μια δημιουργική επανεκκίνηση και το ζητούμενο είναι, ουσιαστική ενοποίηση μέσα από το συνέδριο του Ιουλίου και κυβερνητικό πρόγραμμα. Για το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, το μήνυμα είναι ότι «λιώνουν» και κινδυνεύουν ακόμη και να μείνουν εκτός βουλής. Ένα ανησυχητικό μήνυμα για όλους, είναι ότι οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής είναι ψηλά», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο νικητής των επόμενων εκλογών και έχει μια καθαρή πρωτιά, θα κάνουμε με γνώμονα και αφετηρία το πρόγραμμα μας, ότι μπορούμε για να υπάρχει κυβερνητική αλλά και λαϊκή πλειοψηφία», είπε μεταξύ άλλων για πιθανές συνεργασίες.

«Είναι εντυπωσιακή ομολογία εγκληματικού λάθους με καθυστέρηση τριών χρόνων», τόνισε ακόμα, για τη νέα παραδοχή λάθους στο ελληνικό πρόγραμμα από το ΔΝΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: