7.6.13

Η διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού στόχος της βομβιστικής επίθεσης στη Δάφνη...

Ισχυρή έκρηξη βόμβας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Δάφνη, από την οποία καταστράφηκε ένα αυτοκίνητο ενώ προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές σε σπίτια και καταστήματα.

Η ωρολογιακή βόμβα είχε...
τοποθετηθεί κάτω από αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο στην οδό Διομήδους 3 και το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο ανήκει στη διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού.

Ο ισχυρός κρότος «πέταξε» από τα κρεβάτια τούς κατοίκους της περιοχής ενώ από την έκρηξη τραυματίστηκε ελαφρά μια γυναίκα η οποία δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία είχε αποκλείσει τους γύρω δρόμους αφού της επίθεσης προηγήθηκε τηλεφώνημα σε δύο μέσα ενημέρωσης (στην ιστοσελίδα Zougla.gr και στην τηλεόραση του Antenna).

Οι κλήσεις έγιναν στις 04.15 και οι άγνωστοι ανέφεραν ότι σε είκοσι λεπτά θα εκραγεί βόμβα στη Δάφνη, στη διασταύρωση των οδών Διομήδους 3 και Αγίας Βαρβάρας.

Αστυνομικές δυνάμεις μετέβησαν στο συγκεκριμένο σημείο και απέκλεισαν τους γύρω δρόμους. Υστερα από περίπου 25 λεπτά, στις 04.40, εξερράγη η βόμβα.

Το αυτοκίνητο-στόχος των δραστών τυλίχτηκε στις φλόγες και χρειάστηκε η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής για να αποτραπεί η εξάπλωση της φωτιάς σε άλλα οχήματα.

Στο σημείο της επίθεσης έχουν μεταβεί άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών προκειμένου να περισυλλέξουν στοιχεία για το είδος του μηχανισμού που χρησιμοποίησαν οι βομβιστές.

Στις έρευνες συμμετέχει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και το γεγονός αυτό καταδεικνύει ότι, σύμφωνα με τις Αρχές, μάλλον πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα....
TA NEA.

Δεν υπάρχουν σχόλια: