19.6.13

Τσίπρας: Κάποιοι να καταλάβουν ότι υπάρχουν κοινοβουλευτικές διαδικασίες (ΒΙΝΤΕΟ)...



crimenet.gr

«Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι...
υπάρχουν κοινοβουλευτικές διαδικασίες», υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας στην συγκέντρωση συμπαράστασης του ΣΥΡΙΖΑ για την ΕΡΤ.

Ο κ. Τσίπρας επέκρινε τον πρωθυπουργό λέγοντας ότι όσο επιμένει στην απόφασή του για το λουκέτο στην ΕΡΤ αυτοεγκλωβίζεται, ενώ απευθυνόμενους στου κ.κ. Βενιζέλο και Κουβέλη ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είπε με νόημα πως «σήμερα κρίνονται όλοι».

«H κυβέρνηση Σαμαρά συνεχίζει για ένατη μέρα να παρανομεί. Έχει πέσει στο κατώτατο σκαλοπάτι της αυτογελοιοποιήσης. Οφείλει άμεσα να συμμορφωθεί με τη δημοκρατική νομιμότητα» τόνισε.

«Ας το καταλάβει ο κ. Σαμαράς ότι με τη δημοκρατία δεν παίζουν σε αυτό τον τόπο. Και όσο αρνείται να συμμορφωθεί με τη νομιμότητα τόσο απομονώνεται», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ότι και αν αποφασίσουν σήμερα οι πολιτικοί αρχηγοί, την τελευταία λέξη θα την πει ο λαός», επεσήμανε.

«Η ΕΡΤ θα επαναλειτουργήσει, η Βουλή θα λειτουργήσει ό,τι και αν κάνουν, ειδάλλως ο λαός θα πει την τελευταία λέξη» κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

Μετά τις δηλώσεις στους δημοσιογράφους, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώνεται σε κλειστή σύσκεψη από τους εκπροσώπους ΠΟΕΣΥ, ΕΣΗΕΑ, ΕΤΕΡ, ΕΡΑ, ΠΣΟΠΕΡΤ στο δεύτερο όροφο του Ραδιομεγάρο....





video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Δεν υπάρχουν σχόλια: