16.6.13

Σκληρή επίθεση στην ΕΡΤ από τον πρωθυπουργό...




Βολές προς όσους υπερασπίζονται σήμερα την ΕΡΤ ενώ μέχρι χθες την καθύβριζαν εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς σε ομιλία του που μεταδόθηκε εξολοκλήρου από το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα και είχε έντονο προεκλογικό χαρακτήρα.
«Είναι υποκρισία να ...
μας λένε να κάνουμε πίσω, την κατάργηση της ΕΡΤ δεν μας τη ζήτησε κανείς αλλά όλοι μαζί ψηφίσαμε οι πολιτικοί αρχηγοί και αναλάβαμε την υποχρέωση για περικοπή 2.500 θέσεων εργασίας έως τα τέλη Ιουνίου» είπε ο πρωθυπουργός.

Στην ομιλία του στο προσυνέδριο της ΝΔ που είχε έντονο προεκλογικό άρωμα, ο Αντώνης Σαμαράς επανέλαβε ότι η παράταξή του τολμά άλματα και ανατροπές στις δύσκολες στιγμές για την πατρίδα. Σε αυτό το πλαίσιο είπε ότι δεν θα συμβιβαστεί με τους βολεμένους και ότι πρέπει να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη μέσα στη χώρα (αφού αποκαταστάθηκε η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό) με το να γίνει εμφανές ότι δεν υπάρχουν πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας.

"Η υπόθεση της ΕΡΤ ανέδειξε το ερώτημα: εάν θα τολμήσουμε μεταρρυθμίσεις που θέλει ο τόπος ή θα σερνόμαστε σε αυτές που μας επιβάλλονται από έξω, εάν θα το κάνουμε με δικαιοσύνη ή θα επιβάλλουμε θυσίες μόνο στον αδύναμο πολίτη" είπε ο πρωθυπουργός και απηύθυνε έκκληση σε όλους να αγκαλιάσουν το κίνημα των μεταρρυθμίσεων. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για συμβιαβασμούς με τους βολεμένους -εάν κάναμε πίσω τώρα θα ξεσπούσαν δεινά για τον τόπο, εκτίμησε ο Αντώνης Σαμαράς.

"Εμείς δεν θα χρεωθούμε το βάρος της αστάθειας ή της διακοπής της χρηματοδότησης- ας μην κουράζονται όσοι πιστεύουν αφελώς ότι θα μας εγκλωβίσουν σε δίλημμα εκλογών. Κανείς δεν θέλει έκτακτες εκλογές, το πραγματικό δίλημμα είναι ποιος θα χρεωθεί το μπλοκάρισμα των μεταρρυθμίσεων" σημείωσε ενώ επανέλαβε ότι η παράταξή του τολμά να πραγματοποιήσει όσα υπόσχεται.

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: