7.6.13

Ο Παπακ ήταν ήδη εκεί…




Μέγας καβγάς χθες στη Βουλή -και- για τις δευτερολογίες των εισηγητών.

Ήταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου που ζητούσε οι δευτερολογίες να...
ακολουθήσουν της τοποθέτησης του πρώην υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ώστε να έχουν ακούσει όσα ήθελε να τους πει και ο Ανδρέας Κουτσούμπας που της απαντούσε ότι οι δευτερολογίες των εισηγητών δεν γίνονται επί της τοποθέτησης του ερευνωμένου.

Τα πνεύματα επιχείρησε να κατευνάσει ο Θοδωρής Δρίτσας, ρωτώντας να μάθει αν ισχύει η ενημέρωση που είχαν νωρίτερα ότι ο κ.Παπακωνσταντίνου ήταν ήδη στη Βουλή και θα μιλούσε στις τρεισήμισι το μεσημέρι. Και μπορεί από το προεδρείο να υπήρξε η διαβεβαίωση ότι δεν του είχε ζητηθεί να μιλήσει σε μία συγκεκριμένη ώρα, ο κ.Παπακωνσταντίνου όμως, ήταν ήδη από τις τρεις στη Βουλή, άλλο αν μίλησε αρκετές ώρες αργότερα.

Εθεάθη δε στους διαδρόμους του κοινοβουλίου, μαζί με δύο ακόμα πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ. Τον υφυπουργό και τελικά …διάδοχο του διαδόχου του στην οδό Νίκης, Φίλιππο Σαχινίδη και τον πρώην υφυπουργό Περιβάλλοντος Θάνο Μωραΐτη. Κοινώς, με τους πιο στενούς του συνεργάτες στα δύο υπουργεία που θήτευσε. Γιατί το αίμα (έστω και το πολιτικό) νερό δεν γίνεται…

πηγη matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: