6.6.13

Στάθης: Τι χαπάκια παίρνουμε Φαήλο; (ΒΙΝΤΕΟ)...



crimenet.gr

Αντιδράσεις προκάλεσε μια τοποθέτηση του Φαήλου Κρανιδιώτη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Στον ενικό».

O πολιτευτής της ΝΔ υποστήριξε ότι είναι πολύ σωστό να...
«τιμωρείται» όποιος αμφισβητεί δημόσια αναγνωρισμένα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, όπως το ολοκαύτωμα ή τη γενοκτονία των Ποντίων, αναφερόμενος στις πρόσφατες δηλώσεις της βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Μαρίας Ρεπούση για το Ζάλογγο.

Παράλληλα, μιλώντας για προσπάθεια αποπροσανατολισμού από την Αριστερά την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς βρισκόταν στην Κίνα, τόνισε πως «η Αριστερά έχει τα ψυχολογικά της», προκαλώντας την αντίδραση του Νίκου Μπογιόπουλου αλλά και του Στάθη Σταυρόπουλου.

Με εμφανή ειρωνικό τόνο, ο κ. Μπογιόπουλος του απηύθυνε την ερώτηση αν θα έπρεπε να διώκεται ποινικά και όποιος έχει ψυχολογικά, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος, ο Στάθης Σταυρόπουλος τον ρώτησε:

«Τι χαπάκια παίρνουμε Φαήλο;»

Τέλος, ο Φαήλος Κρανιδιώτης χαρακτήρισε «άθλιο επεισόδιο» τον διάλογο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Ηλιόπουλου με τον αντιπρόεδρο της Βουλής, Γιάννη Δραγασάκη, υποστηρίζοντας πως στο κοινοβούλιο έχουν ακουστεί πολύ χειρότερα πράγματα από το «Mr. Alexis» του κ. Ηλιόπουλου και αφήνοντας να εννοηθεί ότι το θέμα αποτέλεσε προσπάθεια αλλαγής της πολιτικής ατζέντας από πλευράς της Αριστεράς, τις ημέρες που ο Αντώνης Σαμαράς βρισκόταν στην Κίνα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: