9.6.13

Τέλος εποχής για τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ...

Τσίπρας: To success story παράδειγμα έλλειψης επίγνωσης της πραγματικότητας όπως το παντεσπάνι της Αντουανέττας...

«Αυτή εδώ η συνεδρίαση της ΚΠΕ κλείνει έναν μεγάλο ιστορικό κύκλο. Η...

αυτοδιάλυση του ΣΥΝ, είναι ένα σημαντικό και συμβολικά και ουσιαστικά, βήμα στη πορεία για τη συγκρότηση του ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο Αλέξης Τσίπρας ξεκινώντας την ομιλία του.

«Σχεδιό μας είναι η έξοδος από την κρίση με την κοινωνία όρθια και η στροφή σε ένα καινούριο αναπτυξιακό πρότυπο, που θα έχει στο επίκεντρό του όχι τα κέρδη των λίγων αλλά  τις ανάγκες ολόκληρης της κοινωνίας«, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η κυνική ομολογία του ΔΝΤ συνιστά ωμή παραδοχή ενός εγκλήματος, σε βάρος μιας χώρας και ενός ολόκληρου λαού πρόσθεσε.

«Πιο εξοργιστικό είναι ότι παρά την ομολογία, το έγκλημα συνεχίζεται. Υπό άλλες συνθήκες, το «success story» του πρωθυπουργού, μόνο ως ανέκδοτο θα μπορούσε να εκληφθεί. Ή ως ένα ιστορικό παράδειγμα απόλυτης έλλειψης επίγνωσης, όπως το παντεσπάνι της Μαρίας Αντουανέττας» τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά κοινοβουλευτικό λιποτάκτη και σημείωσε πως έχει λήξει η σχέση του πρωθυπουργού με την συνέπεια, ενώ κατηγόρησε τη ΝΔ ότι φλερτάρει με την ακροδεξιά.

«Δεν του φθάνει, όμως, που είναι κοινοβουλευτικός λιποτάκτης, λέει και ψέματα στους διαρκείς μονολόγους του. Εκεί που χωρίς αντίλογο, βγάζει τη χώρα από την κρίση, συκοφαντεί τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, δηλώνει υποταγή στη Μέρκελ και επιβεβαιώνει ότι φλερτάρει με την ακροδεξιά   Ποτέ η Δεξιά παράταξη, από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα δεν παρουσίασε τέτοια κατάντια. Ποτέ άλλοτε δεν φλέρταρε τόσο απροκάλυπτα με την ακροδεξιά»...

tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: