4.6.13

Ιδιώτης καθάρισε δωρεάν το κτήριο Αβέρωφ του ΕΜΠ...

Έβαλε...τα γυαλιά στο ανύπαρκτο κράτος...
Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η κίνηση ενός ιδιώτη που προέβη σε δωρεάν καθαρισμό των όψεων του κτιρίου Αβέρωφ του συγκροτήματος του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου σύμφωνα με ρεπορτάζ που ...
δημοσιεύει η εφημερίδα «Καθημερινή».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο ιδιώτης προχώρησε σε αυτή την κίνηση ενόψει των βραβείων Europa Nostra που πρόκειται να γίνουν στο πολυτεχνείο προκειμένου οι καλεσμένοι να μην αντικρίσουν την άθλια εικόνα που παρουσίαζε το ίδρυμα τους τελευταίους μήνες.

Η τελευταία φορά που είχαν καθαριστεί οι χώροι ήταν πριν από 12 μήνες κατά την τιμητική διάκριση του ιδρύματος με το βραβείο Grand Prix. Έκτοτε δεν έγινε καμία προσπάθεια καθαρισμού με αποτέλεσμα να ευαισθητοποιηθεί ο επιχειρηματίας κύριος Ιωάννης Τσεπέρκας, ιδρυτή της εταιρείας Kouros Α.Ε., ο οποίος με 30 εργαζόμενους εντός δύο ημερών κατάφερε αυτό που δεν μπόρεσε να λύσει το ελληνικό δημόσιο για έναν ολόκληρο χρόνο.

Το κτίριο καθαρίστηκε υποδειγματικά και είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους υψηλούς προσκεκλημένους του την Παρασκευή 14 Ιουνίου.

«Αυτό που σκέφτηκα είναι ότι ήθελα να βοηθήσω έτσι ώστε η πόλη και η χώρα μου να μην εκτεθούν» είπε ο κ. Τσεπέρκας στην Καθημερινή, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ έβαλε τα...γυαλιά στο ανάλγητο και αδιάφορο ελληνικό κράτος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: