8.6.13

ΝΤΡΟΠΗ: Η απάτη με τα Βιοενεργειακά βραχιόλια συνεχίζεται ανεξέλεγκτα στην επαρχία...


euro-crimes.blogspot.gr
Τι κι αν έχει ρίξει μερικά πρόστιμα-χάδια (σε μερικούς) απατεώνες , (μετά) που έγιναν εκατομμυριούχοι , η ανύπαρκτη Γ.Γραμματεία Προστασίας του Καταναλωτή?
Άλλαξαν όνομα, και κατέφυγαν στην επαρχία για να γδύσουν τους ευκολόπιστους, που ψάχνουν για ένα θαύμα που θα τους γιατρέψει από...
όλα τα προβλήματα υγείας. Και ιδού η μαγική λύση σε μορφή βραχιολάκι από "ειδικού τύπου κράμα μετάλλου" που χαρίζει μετά από 2 δευτερόλεπτα που θα το (ακριβοπληρώσεις) φορέσεις , ΔΥΝΑΜΗ-ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ-ΕΥΕΛΙΞΙΑ.
Απόδειξη , τα πειραματόζωα με καπέλα και σκούρα γυαλιά, που...
βρέθηκαν εντελώς τυχαία στο σημείο που η "δημοσιογράφος" έπαιρνε συνέντευξη από τον έμπορο που τα σπρώχνει, και δέχθηκαν να δοκιμάσουν το AMPLI5 .

H 20άλεπτη διαφήμιση παίζει εδώ και και μήνες στα κανάλια, και έχει ρημάξει τις πενιχρές συντάξεις των ηλικιωμένων, ειδικά της επαρχίας. Αν οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ η ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ της Γ.Γ. του Καταναλωτή, η οι Κρατικοδίαιτες Καταναλωτικές Οργανώσεις,η ο ΕΟΦ, η οι Ιατρικοί Σύλλογοι, δεν λυπούνται αυτούς τους γέρους, που θα μπορούσαν να είναι οι γονείς τους, μήπως η ΕΣΗΕΑ να επέμβει για αντιποίηση του δημοσιογραφικού επαγγέλματος, από τα λαμόγια που πωλούν μεταλικά φύκια, για μαντζούνια?
Έλεος με αυτή την χώρα της φαιδράς Πορτοκαλέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: