14.6.13

Φαήλο, είσαι ψεύτης...




Ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτης Καλφαγιάννης, κατηγόρησε τον Φαήλο Κρανιδιώτη και τους ανθρώπους του Σαμαρά, ότι τον στοχοποιούν με ψεύδη και συκοφαντίες, επειδή ανέδειξε και εστειλε στον εισαγγελέα, σκάνδαλα της ΕΡΤ.
"Ενα όνομα σου λέω κύριε Φαήλο, "Παναγόπουλος"...".
Ο...
Καλφαγιάννης έγινε έξαλλος όταν ο Φαήλος ανέφερε μια πληροφορία που κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο (οτι κατηγορείται για απάτη και του έχει απαγορευθεί η έξοδος από την χώρα) και τον ρώτησε με δήθεν αφελές ύφος, αν είναι αλήθεια (είναι και δικηγόρος τρομάρα του!).
Ο Καλφαγιάννης σήκωσε στην κάμερα το απαλλακτικό βούλευμα (η κατηγορία είχε προκύψει μετά από μήνυση αντιπάλων του), τον κατηγόρησε για ψεύτη και συκοφάντη κι ο άλλος σφύριζε, τάχα μου, αδιαφορα.
Ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ τον ξαναείπε ψεύτη όταν επανέλαβε τον ισχυρισμό του Σαμαρά, ότι, η ΕΡΤ δεν έδειξε τον Ολάντ όταν ήρθε στην Αθήνα.
"Δεκαεφτά φορές έπαιξε ο Ολάντ. Και όλα τα ταξίδια του πρωθυπουργού στο εξωτερικό, καλύφθηκαν κανονικά. Ειστε ψεύτες και συκοφάντες".
Ο Τριανταφυλλόπουλος υποσχέθηκε να τον καλέσει την επόμενη φορά στο στούντιο (μιλούσε από την ΕΡΤ) για ένα πιο δυνατό ματσάκι με τον Φαήλο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: