17.6.13

Σε προεκλογικούς τόνους ο ΣΥΡΙΖΑ ...



Σε εκλογική ετοιμότητα φαίνεται ότι βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ. «Το θέμα της προσφυγής στη λαϊκή ετυμηγορία είναι επιβεβλημένο» δηλώνει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Πάνος Σκουρλέτης. Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζεται για...
τη σημερινή του ομιλία σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση – συλλαλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα, στις 20.00. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις, η ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έχει προεκλογικό χρώμα.


Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να επιτεθεί με σφοδρότητα στην τρικομματική κυβέρνηση, αλλά και στον ίδιο τον πρωθυπουργό προσωπικά, θέτοντας πλέον θέμα Δημοκρατίας στην χώρα. Δεν είναι τυχαίο το σύνθημα που επελέγη ως κεντρικό: «Να τελειώνουμε με την κυβέρνηση της εκτροπής - Να αποκαταστήσουμε τη Δημοκρατία».

«Το θέμα της προσφυγής στη λαϊκή ετυμηγορία είναι επιβεβλημένο» τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Πάνος Σκουρλέτης, με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις που έχει πυροδοτήσει το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Ο κ. Σκουρλέτης, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρεται και στην αποψινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τους άλλους δύο πολιτικούς αρχηγούς, λέγοντας πως: «Οι άλλοι δύο εταίροι θα πρέπει να αποδείξουν τα όσα έχουν υποστηρίξει το προηγούμενο διάστημα ή αν τελικά οι δηλώσεις τους σε χαμηλούς ή υψηλούς τόνους ήταν μόνο για λόγους εντυπώσεων».

«Ο δε πρωθυπουργός πρέπει να καταλάβει ότι έχει απέναντί του το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας, ότι ο κόσμος θέλει να υπερασπιστεί και τη δημοκρατία και την αξιοπρέπειά του. Το δίλημμα είναι μνημόνιο ή δημοκρατία» προσθέτει.

«Ξεκινάμε μια προσπάθεια – πείτε την ανένδοτο ή όπως αλλιώς θέλετε - με στόχο μια ουσιαστική παρουσία μέσα και έξω από τη Βουλή έτσι ώστε να περάσουμε στην τελευταία πράξη παραμονής αυτής της καταστροφικής κυβέρνησης. Νομίζω ότι με μια λέξη, στους περισσότερους συμπολίτες μας μια φράση έρχεται στα χείλη τους: Δεν πάει άλλο, φτάνει πια» τονίζει ο Πάνος Σκουρλέτης αναφορικά με τη σημερινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Σύνταγμα.

tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: