5.6.13

Απύθμενο θράσος καταλογίζει το ΠΑΣΟΚ στον Τσίπρα...

Η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ότι «σήμερα που ο τόπος απαιτεί εθνική συνεννόηση», έρχεται «κόντρα στις αρχές της Αριστεράς»

Διχαστικό λόγο και...
απύθμενο θράσος καταλόγισε στον Αλέξη Τσίπρα η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Φ. Γεννηματά, υπενθυμίζοντας ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ήταν αυτή που αναγνώρισε το 1982 την Εθνική Αντίσταση.

«Ο κ. Τσίπρας και οι κειμενογράφοι του, έχουν απύθμενο θράσος. Επιχειρούν να οικειοποιηθούν την Εθνική Αντίσταση, τις ηρωικές στιγμές των Ελλήνων πατριωτών», αναφέρει η κ. Γεννηματά για την ομιλία του κ. Τσίπρα στην Καισαριανή και προσθέτει πως όλοι οι πολίτες γνωρίζουν ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αναγνώρισε τον Απρίλιο του 1982 με το Ν.1285 την Εθνική Αντίσταση, «καταργώντας στην πράξη τον διαχωρισμό του Ελληνικού λαού σε «Εθνικόφρονες» και «Μιάσματα»».

Η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ότι «σήμερα που ο τόπος απαιτεί εθνική συνεννόηση», έρχεται «κόντρα στις αρχές της Αριστεράς», «να διχάσει, να ξαναχωρίσει τους Έλληνες», με μοναδικό σκοπό να συντηρήσει ένα «ανούσιο δίπολο» με τη Νέα Δημοκρατία.
 voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: