4.6.13

Εγώ θα τον βρίζω (τον Αντρίκο) κι ας τον πληρώνω!...

Σοβαρότης μηδέν. Τα κανάλια απέφυγαν ν΄ αναδείξουν το κωμικόν και το γελοίον των ισχυρισμών του κ. Καμμένου... 

«Φωνάζει ο κλέφτης». Ο Αντρίκος Παπανδρέου παρουσίασε ως ηττημένο στη δικαστική διαμάχη που είχε μαζί του, τον Καμμένο. Τον...

κατηγόρησε μάλιστα πως παραπληροφορεί τον κόσμο.

Ο Καμμένος απάντησε με συνέντευξη Τύπου, όπου ισχυρίστηκε τα εντελώς αντίθετα και με κωμικό τρόπο,  δήλωσε πως γράφει στα παπούτσια του την απόφαση του δικαστηρίου που του απαγορεύει να αναφέρεται στο όνομα του Αντρίκου Παπανδρέου.

Εγώ θα τον βρίζω κι ας πληρώνω 500 ευρώ κάθε φορά, τόνισε χαρακτηριστικά.

Οπως διαβάζουμε στο crimenet.gr:

Ολίγον ένοχος, πολύ δικαιωμένος...

Πολιτική δικαίωση χαρακτήρισε ο Πάνος Καμμένος την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου στη δικαστική διαμάχη του με τον Αντρίκο Παπανδρέου, σχετικά με τα CDS.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε είπε ότι καταδικάστηκε από το Δικαστήριο για τους χαρακτηρισμούς αλλά δικαιώθηκε πολιτικά.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη σημερινή ημέρα για τον ίδιο και υποστήριξε ότι το Δικαστήριο με την απόφασή του, απέρριψε την πρώτη αγωγή κατά του κ. Καμμένου, και επιβλήθηκαν σε βάρος του κ. Παπανδρέου δικαστικά έξοδα ύψους 20.000 ευρώ, ενώ αποδέχθηκε εν μέρει την δεύτερη αγωγή του, και υποχρέωσε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να καταβάλλει 30.000 ευρώ, για «ανάρμοστους χαρακτηρισμούς» σε βάρος του Αντρίκου Παπανδρέου.

Ο κ. Καμμένος ανέφερε πως το συγκεκριμένο ποσό του επιβλήθηκε για τη χρήση των χαρακτηρισμών «λαμόγιο» και «θα δικάσουμε κάτω από το σπίτι» στο διαδίκτυο, ενώ θα καλείται να καταβάλει πρόστιμο 500 ευρώ κάθε φορά που θα τους επαναλαμβάνει δημόσια.

Μάλιστα είπε ότι μια φορά το μήνα θα καλεί τους δημοσιογράφους σε συνέντευξη τύπου και θα αποκαλεί τον κ. Παπανδρέου με έναν από τους παραπάνω χαρακτηρισμούς και θα πληρώνει 500 ευρώ.

Τέλος ο κ. Καμμενος ανέφερε ότι με τη δικαστική αυτή απόφαση ανοίγει ο δρόμος για την ποινική διερεύνηση της υπόθεσης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: