12.6.13

"Καταπέλτης" είναι ο Στέφανος Τζουμάκας για το «λουκέτο» στην Κρατική Ραδιοτηλεόραση...

crimenet.gr
Συγκεκριμένα αναφέρεται σε 6 σημεία με τα οποία "κατακεραυνώνει" την τρικομματική κυβέρνηση.

"Έξι σημεία για τη διάλυση της κρατικής ραδιοτηλεόρασης."

1."Είναι ...
πράξη αυθαίρετη, μιας πολιτικής μειοψηφίας στη χώρα από το μνημονιακό μπλόκ της ΝΔ, του μεταλλαγμένου διαπλεκόμενου ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, γνωστής και ως <<αριστεράς >>του συστήματος".

2." Η εν λόγω μειοψηφία θα εμφανίσει μια <<νέα επιχείρηση δημόσιας τηλεόρασης>> του μνημονιακού μπλόκ . Το εξαιρετικώς επείγον για τη μνημονιακή μειοψηφία ,αποτελεί και η ανάγκη για μια <<νέα>> μνημονιακή τηλεόραση που θα έχει άμεση σχέση με τη στρατηγική της έντασης και χειραγώγησης μέσα στο εκλογικό σώμα, καθ ότι η χώρα θα εισέλθει σε παρατεταμένη εκλογική περίοδο που θα κριθούν πολλά .Και η μειοψηφία του μνημονιακού μπλόκ ξέρει ότι έχει απέναντι τη πλειοψηφία των πολιτών της χώρας ..."

3 ."Με το αυτόματο κλείσιμο της κρατικής τηλεόρασης θα πετάξουν στο δρόμο όλους τους εργαζόμενους με βάση το νεοφιλελεύθερο αντεργατικό μνημονιακό οπλοστάσιο και θα απολύσουν όλο το δυναμικό των σταθμών ."

4."Με επιλεκτικές επιλογές θα προσλάβουν ένα μέρος από τους απολυμένους με εργασιακό καθεστώς και τριτοκοσμικές αμοιβές της νέας ευτυχισμένης κα διασωθείσας πατρίδας. Οι υπόλοιποι στη στρατιά των ανέργων."

5."Η <<ανανέωση>> θα γίνει αξιοκρατικά και μνημονιακά, από υπηκόους και υποταγμένους της νέας δεξιάς και της εκφυλισμένης <<κεντροαριστεράς>>."

6."Αξίζουν τη περιφρόνηση μας και την απομόνωση από κάθε αξιοπρεπή πολίτη . Γυρίζουμε τη πλάτη και τους περιμένουμε σε κάθε δράση και σε κάθε κάλπη. Για να τους καταστήσουμε οριστικά και αμετάκλητα ως μειοψηφία των αυθαιρεσιών σε βάρος του τόπου και της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού."

Δεν υπάρχουν σχόλια: