14.6.13

Γλέζος: Στόχος της κυβέρνησης, η φίμωση του ελληνικού λαού...

Στο πλευρό των εργαζομένων στην ΕΡΤ στάθηκε για μία ακόμη φορά το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος, ο οποίος, μιλώντας στην ΕΡΑ Πάτρας, έκανε λόγο για προσπάθεια φίμωσης του ελληνικού λαού.

«Εμείς οι...
παλαιότερες γενιές βλέπουμε με χαρά να ξυπνά νέα δύναμη στο λαό για να ανατρέψει τρόικα, κυβέρνηση και όλο το σύστημα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γλέζος χαρακτήρισε ως όαση ενημέρωσης και διάσωσης του πολιτισμού τη Δημόσια Τηλεόραση και ιδιαίτερα τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της ΕΡΑ, δίνοντας τα συγχαρητήρια του προς τους εργαζόμενους της ΕΡΑ και το λαό της Πάτρας, που είναι πρωτοπόρος σε αυτόν τον αγώνα.

Όπως είπε το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, στόχος των κυβερνώντων με το κλείσιμο της ΕΡΤ είναι η φίμωση του ελληνικού λαού με στόχο «να επιβάλουν όλα τα εγκληματικά τους σχέδια».

Ο κ. Γλέζος στηλίτευσε τον τρόπο με τον οποίο αποφασίστηκε το κλείσιμο της ΕΡΤ, λέγοντας πως οι κυβερνώντες ενήργησαν έξω από τη Βουλή με νομοθετικές πράξεις όπως η Χούντα που έλεγε «αποφασίζουμε, διατάζουμε και εκτελούμε».

Συμπλήρωσε δε ότι τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στην ΕΡΤ δημιουργήθηκαν από τους ίδιους τους κυβερνώντες.

Κλείνοντας, σημείωσε ότι όλοι θα κριθούν από την ιστορία και πως πλέον η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του ελληνικού λαού, ο οποίος πρέπει να αντιδράσει...
crimenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: