24.6.13

Αλβανία: Νικητές των εκλογών δηλώνουν και ο Μπερίσα και ο Ράμα...

Για νίκη στις χθεσινές εκλογές στην Αλβανία κάνουν λόγο με ανακοινώσεις τους τόσο ο δεξιός συνασπισμός του απερχόμενου πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα όσο και ο συνασπισμός της αντιπολίτευσης του σοσιαλιστή Εντι Ράμα.
Ο...
πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα “Η “Αναγέννηση” νίκησε”, δήλωσε ο Εντι Ράμα σε συνέντευξη Τύπου στα Τίρανα ενώπιον υποστηρικτών του. Ο Ράμα έκανε έκκληση στους αρχηγούς της αστυνομίας, τους οποίους κατηγόρησε ως εμπλεκόμενους σε προσπάθειες για νοθεία, να μην τολμήσουν να πειράξουν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας διότι, όπως είπε, “ο Μπερίσα δεν είναι παρά ένας υπηρεσιακός πρωθυπουργός που θα πρέπει να ετοιμάσει την παράδοση της εξουσίας στον αριστερό συνασπισμό.”

“Είμαι πεπεισμένος για τη μεγάλη μας νίκη”, δήλωσε ο απερχόμενος πρωθυπουργός και επικεφαλής του συνασπισμού της Δεξιάς Σαλί Μπερίσα.

Την εκλογική διαδικασία επισκίασε ο θάνατος ενός μέλους της αντιπολίτευσης, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από λογομαχία με πολιτικά κίνητρα....
 ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: