20.6.13

Ο Κεδίκογλου «ξέχασε» τον διορισμό του...



Αν και «παιδί της ΕΡΤ», όπως ο ίδιος έχει παραδεχτεί, ο... πατροκτόνος Σίμος Κεδίκογου υποστήριζε ότι ουδέποτε είχε διοριστεί στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, αλλά ήταν ένας ταπεινός συμβασιούχος

Ωστόσο, τα έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα ο ...
πρώην διευθυντής ειδήσεων της ΕΡΤ, Γ. Κογιάννης, δείχνουν ότι το 1995 ο Σϊμος Κεδίκογλου προσελήφθη με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου.

«Για να υπογραφεί αυτή η σύμβαση απασχολήθηκε ολόκληρη διυπουργική επιτροπή ώστε να βρει “παράθυρο” και να δώσει την έγκρισή της, καθώς απαγορευόταν ρητά η πρόσληψη υπαλλήλων αορίστου χρόνου και δεν υπήρχαν οργανικές θέσεις», έγραψε ο Γ. Κογιάννης σε άρθρο του στον ιστότοπο tvxs.gr.

«Είναι χαρακτηριστικό ότι έως το 2006, όταν και έγιναν οι μονιμοποιήσεις συμβασιούχων με το διάταγμα Παυλόπουλου, υπήρχαν στην ΕΡΤ εργαζόμενοι, δημοσιογράφοι και τεχνικοί – διοικητικοί, οι οποίοι είχαν συμπληρώσει έως και 25 χρόνια εργασίας ως συμβασιούχοι», πρόσθεσε και επανέλαβε πως: « σύμβαση αορίστου χρόνου ήταν το “διαβατήριο” για να εκδράμει ο κ. Κεδίκογλου, με χρήματα της ΕΡΤ, προς το CNN και να μετεκπαιδευτεί, ώστε επιστρέφοντας να σταδιοδρομήσει, με επιπλέον εφόδια, στο BRAVO Ρούλα, της Ρούλας Κορομηλά στο MEGA».



matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: