20.6.13

Καυγάς Οικονόμου-Μπαλάφα...

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΔΗΜΑΡ Βασίλη Οικονόμου και του μέλους της συντονιστικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μπαλάφα.

Κληθείς να...
σχολιάσει τις πολιτικές εξελίξεις, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm, ο κ. Μπαλάφας ανέφερε: «Δεν μπορώ να παρακολουθήσω τις κολοτούμπες. Δε θέλω να απαντάω σε όσα λέει το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ και ο κ. Σαμαράς. Είναι αναξιόπιστοι άνθρωποι που λένε ψέματα συνειδητά. Δεν μπορώ να συζητήσω».

«Ούτε εγώ μπορώ να συζητήσω μαζί σας κ. Μπαλάφα» απάντησε ο Βασίλης Οικονόμου.

Αναφορικά με τις εξελίξεις ο κ. Οικονόμου είπε ότι «πλησιάζουμε στο τέλος ενός πρώτου κύκλου πολιτικού και ιστορικού» και τόνισε ότι η κυβέρνηση «έχει να επιδείξει θετικά αλλά έχει και τις αστοχίες της».

«Τελειώνει ο κύκλος όπως και η δημόσια τηλεόραση όπως την ξέραμε», επεσήμανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ και υπογράμμισε ότι «εμείς ζητήσαμε από την πρώτη στιγμή την αναδιοργάνωση και ανασυγκρότηση της δημόσιας τηλεόρασης και να επιστρέψει το προσωπικό στη θέση του».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Μπαλάφας ανέφερε ότι «θέλουμε ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση να εφαρμόσουν τη νομιμότητα».

«Τις όποιες απαραίτητες αλλαγές στην ΕΡΤ εμείς δεν θα τις κάναμε με απολυμένους εργαζόμενους και με κλειστή την δημόσια τηλεόραση», πρόσθεσε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: