13.6.13

Τσίπρας: «Η ΕΡΤ έσβησε το μέλλον της τρικομματικής κυβέρνησης»...



Σε ομιλία του στο Βόλο, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας για το θέμα της ΕΡΤ, ανέφερε: «Μέσα σε λίγα 24ωρα έχουμε ένα τσουνάμι αλληλεγγύης στην ΕΡΤ.

"Πρέπει να σκεφτούμε πιο θα είναι το ...
επόμενο βήμα της κυβέρνησης. Σήμερα είχαμε μία συγκλονιστική συγκέντρωση στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Αυτό το ιδεοληπτικό επιτελείο των ακροδεξιών συμβούλων του κ. Σαμαρά έβλεπε ότι ξεφεύγει η κατάσταση διότι το σήμα της ΕΡΤ πάει σε κάθε σπίτι μέσα από το Διαδίκτυο.

Δεν είμαστε στην εποχή που κάποιοι μπορούσαν να κόβουν την εικόνα. Είναι εκατοντάδες τα sites που μεταδίδουν την εικόνα της ΕΡΤ. Έβαλαν τον «συνταγματάρχη» Στουρνάρα να στείλει επιστολή σε όλους τους σταθμούς απειλώντας ότι αν δεν διακόψουν την εκπομπή, θα κλείσουν.

Άραγε από ποια σκοτεινή εποχή είναι βγαλμένες αυτές οι αποφάσεις; Θα προτείναμε στον κ. Στουρνάρα να στείλει αυτήν την επιστολή και στην ΕΒU.

Αυτές είναι πρακτικές που γιγαντώνουν τη φωτιά της αντίδρασης. Μετά από αυτό δεν υπάρχει site που να μην ζητάει να αναμεταδώσει το σήμα της ΕΡΤ. Είμαστε βέβαιοι ότι θα αποκτήσει πολλαπλάσια τηλεθέαση από αυτήν των ιδιωτικών μέσων ενημέρωσης. Δεν βρισκόμαστε στο 1967, να το καταλάβει αυτό ο κ. Στουρνάρας και ο κ. Σαμαράς.

Βρισκόμαστε στο 2013 και αν θέλουν να πάρουν τη δημοκρατία, ας έρθουν να την πάρουν. Προχθές δεν έσβησε το σήμα της ΕΡΤ, έσβησε η προοπτική της τρικομματικής κυβέρνησης. Ο κ. Σαμαράς, για άλλη μία φορά, εφάρμοσε τις εντολές της τρόικας για χιλιάδες απολύσεις, για νέες ανθρωποθυσίες».

crimenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: