7.6.13

Καλοκαιρινές μπόρες σε όλη τη χώρα και άνοδος της θερμοκρασίας...


Καλοκαιρινές καταιγίδες σκοτεινιάζουν τον ουρανό, αφού σήμερα Παρασκευή, θα βρέξει στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, αλλά η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, φτάνοντας κατά τόπους τους 31 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική θα...
αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις με τοπικές βροχές το πρωί και καταιγίδες από το μεσημέρι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα να εκδηλωθούν μεμονωμένες μπόρες στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στη Θεσσαλία και τα ορεινά των υπόλοιπων περιοχών. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις οι οποίες σταδιακά μέχρι το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα βρέξει στα βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες μέχρι το απόγευμα θα είναι κατά τόπους πιο πυκνές οπότε υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: