15.6.13

Η ΕΡΤ ήταν το πρώτο επεισόδιο (ΒΙΝΤΕΟ)...


Και θα υπάρχει συνέχεια...
"Η ΕΡΤ ήταν το πρώτο επεισόδιο. Θα υπάρχει συνέχεια", είπε ο Νίκος Σοφιανός (ΚΚΕ), νωρίτερα, στο απεργιακό πρόγραμμα της ΝΕΤ.

"Εμείς θέλουμε να...
εκφράσουμε την αλληλεγγύη στον αγώνα. Σε αυτό τον αγώνα πρέπει να συναντηθεί συνολικότερα η εργατική τάξη. Δεν αφορά μόνο σε εσάς . Χτυπάει καμπάνα για όλους", ανεφερε ενώ συνέχισε λέγοντας:


"Ο κόσμος έχει καταλάβει, είπε, ότι δεν υπερασπίζεται απλά μια συχνότητα. Υπερασπίζεται μια διαδικασία που θα τον στήσει στον τοίχο και τον ίδιο".

Ο βουλευτής του ΚΚΕ υπογράμμισε επίσης ότι πολιτικό ζήτημα αποτελεί η πρώτη εφαρμογή της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και η συνέχεια που ακολουθεί.

"Οι τακτικισμοί και η προσπάθεια να μεταφέρουν το εκλογικό κόστος οι συνέταιροι της κυβέρνησης είναι δευτερεύον. Σήμερα υπάρχει δεδηλωμένη, κυβέρνηση που έχει αυτοδυναμία. Δεν έχει αρθεί ούτε από τη ΔΗΜΑΡ ούτε από το ΠΑΣΟΚ", επεσήμανε ο Σοφιανός.

Πρόσθεσε, τέλος, ότι το ΚΚΕ ζητά την άρση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, να γίνει ονομαστική ψηφοφορία και όπως είπε μπορούν και τα άλλα κόμματα να συμπράξουν.

Δειτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια: