27.6.13

Φώφη: Με βαράνε, από την ώρα που πήγα στο Αμυνας (ΒΙΝΤΕΟ)...


Συνέντευξη στο onalert.gr και τον δημοσιογράφο Π. Καρβουνόπουλο παραχώρησε η αναπληρώτρια υπουργός Eθνικής Aμυνας, Φώφη Γεννηματά.
Η κυρια Γεννηματά δήλωσε πως από την μέρα που ανέλαβε αναπληρώτρια υπουργός εθνικής άμυνας δέχεται...
επιθέσεις.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

Αν θέλετε, όμως, αυτό που εμένα με στεναχωρεί αυτή τη στιγμή είναι ότι δέχομαι επιθέσεις προσωπικά και άλλες γυναίκες για τη συμμετοχή τους στην Κυβέρνηση και μάλιστα δεχόμαστε επιθέσεις από φύλλα, από μέσα ενημέρωσης που έχουν και αριστερό πρόσημο.

Ειλικρινά, αυτό νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα προβληματικό και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί και θα πρέπει να προβληματίσει και αυτούς που γράφουν όλα αυτά τα σχόλια.

Νομίζω ότι ο καθένας από εμάς έχει δικαίωμα στην ευκαιρία. Πρέπει να έχουμε ισότιμη πρόσβαση στις ευκαιρίες και ο καθένας από εμάς κρίνεται από τα αποτελέσματα της δουλειάς του και αυτοί που τελικά μας κρίνουν είναι οι Έλληνες πολίτες οι οποίοι προσωπικά με έχουν τιμήσει πάρα πολλές φορές με την ψήφο τους, με την αγάπη τους, με την εμπιστοσύνη τους σε πολύ δύσκολες συνθήκες που ξέρω πως υπάρχει και οργή και αγανάκτηση και θυμός, παρόλα αυτά εγώ ξέρω ότι ο κόσμος θέλει να βρει ανθρώπους που να μπορεί να εμπιστευτεί και να ακουμπήσει.

Γιατί αυτό που χρειάζεται σήμερα ο ελληνικός λαός είναι ελπίδα και προοπτική.



Δεν υπάρχουν σχόλια: