25.6.13

Πάγκαλος για Μανιτάκη: «Μπορεί να έχει κανένα μποστάνι να το καλλιεργεί»...


Το νέο κυβερνητικό σχήμα που προέκυψε από τον χθεσινό ανασχηματισμό σχολίασε σήμερα ο πρώην υπουργός, Θεόδωρος Πάγκαλος.

Μιλώντας στο Βήμα FM, ο κ. Πάγκαλος σημείωσε ότι αυτή η...
κυβέρνηση που προέκυψε «μπορεί να μείνει στην εξουσία μέχρι το τέλος της, δηλαδή μέχρι να εξαντλήσει την τετραετία».

Αναφερόμενος στον απερχόμενο υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη, ο Θόδωρος Πάγκαλος εμφανίστηκε ιδιαίτερα αιχμηρός, λέγοντας: «Ο κύριος Μανιτάκης δεν ήθελε να "σπάσει" τίποτα. Δεν έχει κάνει ποτέ τίποτα συγκεκριμένο στη ζωή του.

Δίδασκε ο άνθρωπος, καλός δάσκαλος ξέρω ότι ήταν, εν πάσει περιπτώσει ο άνθρωπος αυτός δεν έχει κάνει τίποτα στη ζωή του. Έφτασε 60 ετών και δεν μετακίνησε μια πέτρα από μια άλλη πέτρα. Μπορεί να έχει κανένα μποστάνι, να το καλλιεργεί. Και αυτόν τον κάνεις υπουργό;».

Αντίθετα, σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη στο υπουργείο Υγείας, ο κ. Πάγκαλος είπε: «Ευχές του δίνω. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ως υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, υπήρξε μια έκπληξη για μένα και δε διστάζω να πω ότι είναι ο καλύτερος Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας που πέρασε από το υπουργείο αυτό, ίσως μαζί με τον αείμνηστο Γιώργο Κατσιφάρα. Απέδειξε ότι είναι ικανός να χειρίζεται ένα υπουργείο και με κάνει να σκέφτομαι ότι είναι σωστό το ότι η πολιτική είναι τέχνη και όχι επιστήμη»...
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: