26.6.13

Καψής: Στόχος να βγει στον «αέρα» η νέα ΕΡΤ σε τρεις μήνες...

Εντός των επόμενων τριών μηνών στοχεύει η κυβέρνηση να βγει στον «αέρα» η νέα ΕΡΤ, όπως δήλωσε σήμερα ο αρμόδιος υφυπουργός για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, Παντελής Καψής.
Μιλώντας το πρωί στην...
τηλεόραση του Σκάι, ο υφυπουργός απέφυγε να διευκρινίσει τι θα σημάνει η τρίμηνη αυτή χρονική περίοδος αναμονής για τις συμβάσεις που θα κληθούν να υπογράψουν οι εργαζόμενοι της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Ο κ.Καψής επανέλαβε ότι η κυβέρνηση θα συμμορφωθεί με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και άμεσα θα φύγει από τις οθόνες το «μαύρο», ενώ σε ερώτηση για το πότε θα συναντηθεί με τους εργαζόμενους, απάντησε «όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Ερωτηθείς αν έχει παραλάβει σχέδιο από τον προκάτοχό του για την μορφή της νέας ΕΡΤ, ο Παντελής Καψής απάντησε θετικά, επισημαίνοντας ότι αναμένεται να ληφθούν υπόψη όλες οι μέχρι τώρα προεργασίες για την αναδιάρθρωσή της.

Κληθείς να σχολιάσει όλα όσα δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων της ΕΡΤ περί απώλειας 300 εκατ. ευρώ μέχρι στιγμής λόγω του «μαύρου» στις οθόνες, ο κ.Καψής τόνισε ότι έχει ζητήσει να ενημερωθεί για το θέμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: