17.6.13

Αναβλήθηκε για την Παρασκευή η δίκη του Λάκη Γαβαλά...

Αναβλήθηκε για την Παρασκευή, λόγω τηλεφωνήματος για βόμβα, η εκδίκαση της υπόθεσης του Λάκη Γαβαλά στο Εφετείο της Αθήνας.
Ο επιχειρηματίας θα δικαστεί με ..
.βασικό χαρτί την έμπρακτη πρόθεσή του να παραχωρήσει στο ελληνικό Δημόσιο το ακίνητο που του ανήκει στην Κάντζα Αττικής προκειμένου να διαγραφεί το χρέος των 17 εκατ. ευρώ.
Ο κατηγορούμενος, ο οποίος έχει συμπληρώσει στη φυλακή περισσότερο από χρόνο, καθώς επίσης και η αδελφή του Νότα Γαβαλά, θα καταθέσει και ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων όλα εκείνα τα έγγραφα με τα οποία εκχωρεί ουσιαστικά το περιουσιακό του στοιχείο υπέρ του Δημοσίου. Η κίνησή του ελπίζει να εκτιμηθεί από τους δικαστικούς λειτουργούς που θα τον κρίνουν με απώτερο στόχο η όποια ποινή του επιβληθεί να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα ώστε να μην επιστρέψει στη φυλακή του Κορυδαλλού τόσο ο ίδιος όσο και η αδελφή του, που κατηγορούνται για χρέη στο Δημόσιο.

Ο ίδιος εξάλλου από την πλευρά του έχει ήδη προβεί, μέσω και του δικηγόρου του Γιάννη Παγορόπουλου, σε όλες τις νόμιμες κινήσεις ώστε η πρόθεση εκχώρησης του ακινήτου να μη μείνει στα λόγια και τα χαρτιά, αλλά εμπράκτως να καταδείξει ότι είναι διατεθειμένος να το μεταβιβάσει στο Δημόσιο...
ΝΕΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: